Helene Fischer: „Zaubermond“

Over en million solgte singler, utallige guld og platin plader, to “Krone der volksmusik” priser. Succesen fra Helene Fischer er virkelig beundrende. Ved hendes anden solo tour, var hun i mere end 55 byer og mere end 100.000 så det. Hendes tourne var baseret på albummet “Zaubermond”. Så vel live albummet og cd´en har begejstret til i dag, og nu har Helenes Fischer albums “Zaubermond” fødselsdag: Det bliver 5 år.

Helene Fischer: „Zaubermond“

Den 27. juni 2008 udkom Helen Fischer “Zaubermond”. Efter succes fra de første to album, var forventningerne naturligvis høje. Dem kunne sangerinden nemt opfylde, for albummet kom straks på hitlisterne fra plads 0-2 på den tyske, i Østrig kom den ind på plads 4 utroligt. I juli udgjorde cd´en halvdelen af de sælgende indspilninger af Helene Fischer. To uger efter udgivelse fik “Zaubermond” guld.

Helene Fischer “Zaubermond Live”

Så gik Helene på tourne med “Zaubermond”. Den 31. Marts 2009 begejstrede hun sine fans med en optræden i Berlin “Admiralspalast”, efter den optræden var der over 100.000 fans der ville have en live DVD med showet, den udkom den 19 juni. Samtidig udkom EMI music Tyskland med en Blu-Ray med mange features. Det var en premiere i tysk schlager, at der også udkom en Blu-Ray som blev en succes.

Der blev optaget 140 minutter show i Berlin Admiralspalast. I en udsolgt hal begejstrede schlager dronningen hendes mange fans, de lyttede og klappede. I varierende scene tøj præsenterede Helene Fischer sig som sexy og elegant.

På baggrund af Berliner Admiralspalast, var det i 19 tallet var det oprindeligt tænkt som et badehus. I 1910 blev det revet ned og i stedet blev det bygget til et fornøjelse plads. Det blev senere bygget om og er i dag et rekreativ center som er bevaret.

Helene Fischer Zaubermond

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse