Helene Fischer ved “Wetten, dass ..?”: Så kan hun vise sin babymave

Foto: ZDF und Tobias Schult

For nylig kom rygterne om, at Helene Fischer vil gøre sit store tv-comeback. Ifølge “BILD” vil Helene være gæst på “Wetten, dass ..?” Den 6. november. Angiveligt ville hun stolt vise sin mave der for første gang. Men en af ​​alle mennesker fra hendes nærmeste miljø fortalte hemmeligheden bag graviditeten. Så vil Helene Fischer trods alt ikke være gæst hos Thomas Gottschalk? Han har nu kommenteret det …

Thomas Gottschalk slipper katten ud af posen, og nu er det officielt bekræftet. Og det fra showmesteren selv. Helene Fischer er gæst i “Wetten, dass ..?” i Nürnberg den 6. november. Thomas Gottschalk, der i øjeblikket er på Seychellerne sammen med sin partner Karina Mroß, sendte “BILD” snapshots.

Ved siden af ​​dette siges det at han har fremsat følgende udsagn til avisen: ”Jeg håber, Helene ikke bruger sin graviditet som en mulighed for at aflyse mig til’ Wetten, dass ..? ’ Men hun kender mig godt nok til at være sikker: Hun bestemmer, hvad vi taler om.” Det er dog stadig usikkert, om Helene Fischer også vil optræde i “Wetten, dass ..?”.

Fans kan være glade og vil helt sikkert blive begejstrede, når Helene Fischer sidder i Thomas Gottschalks sofa med sin baby mave, som bestemt helt sikkert er vokset. Efter hendes følelsesmæssige opslag for nogle dage siden, hvor hun kommenterede rygterne, har hun nu endelig mulighed for at tage et detaljeret standpunkt til showet. Så skulle du med sikkerhed også få at vide, hvor langt hun er i graviditeten.

Ingen optræden på “Schlagerbooom”?

Det kan derfor formodes, at Helene Fischer ikke vil være gæst ved Florian Silbereisens “Schlagerbooom” den 23. oktober. Under alle omstændigheder er det usandsynligt, at Helene dukker op igen ved et Feste-Show.

Det store comeback finder derefter sted på Snowpen Air i Bad Hofgastein den 27. marts 2022. I Tyskland glæder fans sig allerede til den største Helene Fischer-koncert nogensinde i München i august.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x