Helene Fischer ved Schlager Starparade og Schlagernacht

Det er en begivenhed af de helt store fra schlagerscenen: Schlager Starparade i Hannover. Og når topkunstnere fra schlagerbranchen har sammenkomst ved en begivenhed, så kan man ikke gå glip af: Helene Fischer. Hun har netop bekræftet, at hun vil være til stede og optræde ved den store begivenhed.

Helene Fischer ved Schlager Starparade i Hannover

Og det bedste: Der er stadig billetter. Den skønne blonde sangerindes turné er allerede udsolgt, men fans kan glæde sig og måske stadig få billetter til Schlager Starparade den 9. marts 2014 i Hannover.

Helene Fischer ved Schlagernacht des Jahres i Bremen

Til alle, der ikke kan komme til Hannover, er der endnu en chance: Også til Schlagernacht des Jahres den 15. marts 2014 i Bremen vil Helene Fischer være der. Hertil kan man også stadig få billetter.

I det forgange år fandt Schlager Starparade også sted i Bremen. Nu vil festen med store tyske musikere fra schlagerscenen være der igen. Roland Kaiser, Jürgen Drews og Nicole, det er kun tre af de store navne, som vil optræde til begivenheden.

Helen Fischer ved Fest Das Beste - Kilde ORF.at
Helen Fischer ved “Fest Das Beste” – Kilde ORF.at

Helene Fischer live: Et fænomen

Helene Fischer live er simpelthen fantastisk. Hendes sceneshow er spektakulært, og hendes stemme er simpelthen mageløs. Dette betagende show burde alle opleve bare én gang. Schlagerplanet var i december live i München i Deutschen Theater og oplevede magien, som den blonde schlagerdronning bredte ud over tilskuerne.

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse