Helene Fischer: Var det det værste show nogensinde?

Foto: ZDF / Sandra Ludewig

Mens vi her i Danmark, syntes det var et flot show af Helene Fischer, omend det var lidt kedeligt, så er meningerne noget anderledes og hårde i Tyskland.

Helene Fischer har præsenteret sit eget show på offentlig tv i ni år. Forventningerne er store hvert år, trods alt er Helene Fischer Tysklands kunstner flagskib og Mrs Perfect af musikscenen.

Ved dette års show, der blev sendt i går 1. juledag, var et ægte højdepunkt for mange fans – hvis man tror kommentarerne på sociale netværk. Meningerne spænder fra ”det værste Helene Fischer-show i år” til ”bare skræmmende”.

Selvfølgelig var man fra Schlager.de med live, lige som vi var det, ved indspilningen den 13. og 14. december i Düsseldorf og kiggede også på det endelige resultat i går aftes. Synspunkterne om showet er bemærkelsesværdige.

Mens nogle fans på Internettet er konstant positive, er der også et stigende antal kommentarer som “Var ikke så godt denne gang”, “Et svagt show” med den opfattelse, at showet var en “pålæggelse”.

Foto: ZDF / Sandra Ludewig

“Sammenligner Helene Fischer børn med heste?”

En fest for nogle medier, der kæmper om læsernes opmærksomhed med deres overskrifter, kun et par minutter efter showet. Ingen prøve? Helene overraskede børnene, som sang et smuk Disney-medley med hende i showet – meget passende til julens gaver.

Da børnene meget glade rendte rundt om julegaverne, sagde Helene: “Det er som heste og sukker”. Resultatet blev overskrifter som “Sammenlignede Helene Fischer børn med heste?”. Originalt, men efter vores mening upassende.

På grund af de sidste par år, har der naturligvis været en stor forventning blandt seerne til showet. Der har været få andre emner der har været omtalt så meget i medierne i flere dage – der har været spekulation og “lovende” meddelelser. Meget objektivt:

“Helene Fischer Show” sørgede for underholdning i tre timer.

Hvorvidt dette kan følge med de foregående shows med hensyn til indhold er også tvivlsomt for os. De store navne, som Helene Fischer havde før, manglede.

I sidste ende skal publikum beslutte, om stjerner som Engelbert eller Nick Carter fra Backstreet Boys kan holde trit med navne som Andrea Bocelli, Tom Jones eller Queen (med Adam Lambert).

Foto: ZDF / Sandra Ludewig

Thomas Seitel – den nye mand ved Helene Fischers side – manglede

Naturligvis var mange fans også særlig opmærksomme på showets andre hovedpersoner, der var på scenen sammen med Helene Fischer. Imidlertid manglede man: Akrobaten Thomas Seitel, partneren ved Helene Fischers side, var ikke der. For kun to år siden flød han gennem luften sammen med Helene. Nu er han blevet erstattet af akrobaten Julio Batistta. I august talte Helene Fischer med Frank Elstner om kærligheden til hendes Thomas Seitel.

Næsten 6 millioner seere så med

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse