Helene Fischer: Trist sandhed – Hvorfor hun skjuler sin baby?

Helene Fischer har været mor til en datter i mere end et år – og der er for det meste kun tavshed om det. Når den ønskede baby endelig kommer, vil man gerne dele denne lykke med hele verden. Du vil gerne stolt præsentere den lille ny, og du vil hele tiden tale om den – som regel! Men for Helene Fischer er alting anderledes: Hendes datter er nu over et år gammel, men hun holder stadig lille Nala skjult. Hvorfor holder hun sig så isoleret? Netop som hun sammen med sin partner Thomas Seitel og deres lille datter har nået sit drømmemål. Hvilken trist sandhed ligger bag …

“En dag bliver jeg mor,” sagde Helene Fischer euforisk på scenen for et par år siden. Hendes fans var straks helt vilde – sikke en fantastisk nyhed! Forventningen var enorm: Helene med en voksende mave, på et tidspunkt endda et første, sødt foto. I mellemtiden er Helenes ønske faktisk gået i opfyldelse. Men mange har været skuffede lige siden. For efter den store bekendtgørelse dengang fulgte der desværre næsten intet efter. Der er ingen spor af Helenes datter!

Helene fik for nylig besøg under prøverne til sin nye turné. Reporteren sagde om Helene: “I december 2021 blev hendes datter Nala født, men – du gættede rigtigt – fru Fischer ønsker ikke at tale om det.” Men hvorfor denne jerntavshed?

Helene leverer efter eget udsagn “personlige sange som aldrig før”. Hvad er hun bange for? Ingen vil hende ondt. Og et barn er ingen grund til at gemme sig. Især ikke hvis du ønsker et normalt liv. “Mit privatliv, der er alt smukt,” siger Helene. Mere afslører hun ikke: “For en del af mig er en lille djævel, der sidder der og siger: Lad være med at åbne dig for meget!” For hun vil ikke sætte sin store lykke i fare!

Derfor ligner familiens hus ved Ammersee en højborg. Ingen skal få et glimt af ejendommen – eller barnet. Det ville være det mest normale i verden, hvis man kunne se den lille lege i haven og høre hende klukke glad. Desuden er der ikke et eneste officielt billede endnu. Ingen historie fra hjemmet, hvor den stolte mor viser børneværelset. Nogle gange glemmer man næsten, at der nu er en lille ny person ved Helenes side.

Selv under graviditeten var Helene stolt over “at vi var i stand til at holde det hemmeligt meget længere.” Selv venner og slægtninge fandt først ud af det fra pressen. Og nu? Tilsyneladende fortsætter skjulet og søgen! Det er trist, at Helene ikke kan vise sin lykke som andre. For det ser ikke helt ubekymret og (bekymringsløst) frit ud, dette nye liv bag selvrejste, høje mure.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse