Helene Fischer Tour 2018 – Gelsenkirchen d. 3 Juli. 2018.

Vi tog tre mand afsted fra Danmark for at se vores store stjerne. Og jo længere vi kom ned imod Gelsenkirchen vi kom, jo varmere blev det. Først startede vi ud med 29 grader, men efter hånden var vi oppe på 32 grader dernede. Perfekt koncert temperatur. Vi var der rimelig tidlig, så der var rig mulighed for at drikke en god øl, sodavand samt spise en pølse. Langt om længe var vi så kommet igennem sikkerhedskontrollen – men vi var kommet det forkerte sted ind. Så vi blev gænget ud og måtte på ny om i en kæmpe kø for at komme ind i dette kæmpemæssige stadion via Tunnelerne til vores pladser i Innenraum.

Kim og Allan som var med, stod bare der med åben mund – det er godt nok stort ! Efter vi havde fundet vores pladser, kunne man slappe af, og fokusere på alle dem der “kom forbi” for at finde deres pladser. Det der lige med det samme faldt i øjnene, var at INGEN havde T-shirt på med Helene Fischer. Der skulle mindst 200-300 “fans” til inden der kom en T-shirt med Helene – underligt. Det er første gang jeg oplever det. Det plejer at være totalt omvendt. Man havde fornemmelsen af at folk ville lige se hvem var nu denne Helene Fischer. Så var der tid til opvarmning med Ben Zucker som var opvarmning for Helene. Han gik på kl. 19.30.

I starten var der ikke mange der ænsede ham meget, men efter hånden kunne man se at folk begyndte at vise lidt interesse for hvem denne hæse stemme tilhørte. Ben skal jo som sagt på hans egen i Tour 2019, så her får man rig lejlighed til at møde ham. 20.15 afsluttede Ben med hele stadion gyngende af jublende og klappende samt syngende glade mennesker – jo Ben havde fået dem omvendt. Så var der tid til lidt pause indtil kl. 20.40 hvor Helene så gik på.

Showet for de 45.000 fans startede med et øredøvende brag hvor Helene begyndte at snakke oppe på de kæmpe store LCD skærme, folk røg op af deres stole som raketter. Helene snakkede hæftigere og hæftigere, der blev fyret konfetti af rundt omkring i alle mulige farver, der blev sendt raketter til vejrs, der var lasershow og der kom ildkugler op i luften og pludselig kom hun “op” af scenen og begyndte at synge Flieger. Fantastiske flotte farver prægede hele denne koncert både i konfetti, men også på de to fantastiske skærme.

Helene og hendes crew var klædt ud som man nu engang var i 60érne, og det bar hele koncerten også præg af. Lige fra starten af havde Helene taget i fansene. Helene var ude og skifte tøj seks gange, alt imens der var “modeshow” på scenen med Helene i alle mulige afskygninger. Der kom evergreens sange på engelsk samt sange fra kendte tyske kunstnere. Pludselig kom hun kørende rundt i hele stadionet syngende med Balloner hængende over hovet.

Dem der så langt efter Helene kunne lige pludselig se hende foran sig. En af Helenes måder at nå ud til sine fans på. Helene kører senere en tur mere rundt i Stadionet med vognen, men da er hendes nærmeste kor og orkester med. Hun “lander” ved en stor scene midt i Stadionet, hvor hun synger en sang med Ben Zucker – Freiheit. Det vækker helt vildt jubel hos folk. Helene sparker en del konfetti kanoner i gang oppe på scenen samt sparker en del rundt med de kæmpemæssige bolde, som vælter ud over publikum overalt på stadionet. På boldene stod der: Spürrt ihr dass ???

Helene er tilbage på den store scene som Dronningen af havet, hvor hun sidder i en østers med en flot Dronninge krone på – flot scene. Der kommer et kort sceneskifte igen, og så står hun bare der med et kæmpe “klaver” hængende om halsen hvorpå hun spiller Atemlos. Folk går helt grassat. Man kunne blive ved med at finde små detaljer, men i skal også have lov til at se den mest fantastiske koncert med Helene nogen sinde uden at vide alt 🙂 Helene klæder om til sidste sang, kun iklædt lidt latex, hvor hun hopper rundt i et stort badekar og synger…..

Der har været meget spekuleret i at hendes show er blevet til et cirkus. Det kan jeg love for det ikke er. Men derimod et fantastisk flot show med MANGE farver, Laser, konfetti, Ild, vand og store bolde. Desuden er hele crewet og danserne klædt ud i flotte dragter. Et show der rydder ethvert stort show i Las Vegas af vejen. Celine Dion, Britney Spears, Madonna go away….. Here comes Helene Fischer. Et enormt stort og flot show som skal ses flere gange for at få alle finesserne med. Tysklands største sanger/entertainer har slået til endnu engang.

Helene slutter denne fantastiske aften af med ordene: „Wir sehen uns wieder, wenn ihr wollt” frit oversat”Vi ses igen hvis i vil”.

 

Ved koncerten i Gelsenkirchen kunne man købe sig et fan bæger (eller fire) med Helene, som man kunne tage med sig hjem til sin samling.

 

Gelsenkirchen er det eneste koncertsted på Tourneen, hvor man ikke kan betale kontant. Man skal sætte penge ind på sit “knappenkart”, hvorpå det trækkes ude ved standene.

 

Koncerter skal ses Live !!!

Det skal du læse