lørdag, oktober 1, 2022

Helene Fischer: Tordenvejr til hendes megakoncert i München!

På lørdag skulle det endelig være tid: Helene Fischer giver sin hidtil største koncert i München. I flere måneder har der ikke været noget andet emne for hendes fans – alle glæder sig til endelig at se den mest succesrige og populære kunstner i Europa live på scenen igen. Men én ting ødelægger forventningen en smule: Ifølge vejrudsigten skal et tordenvejr rase i München på lørdag…

Lyn, torden, regn – det er vejrudsigterne for Helene Fischer-koncerten i München. Efter at Tyskland i ugevis har oplevet en fantastisk sommer, skulle det nu blive tordenvejr ved Schlagerdronningens største koncert. Vær opmærksom! Det er endnu ikke klart, om koncerten bliver aflyst, udsat eller endda aflyst. Ikke desto mindre er der behov for en plan B. For en koncert af denne størrelsesorden skal planlægges nøje. En ting er sikkert: Bydelsadministrationen, politiet, arrangøren og brandvæsenet besluttede sammen på stedet, hvordan de skulle gå videre.

Der blev allerede taget forholdsregler ved Andreas Gabaliers koncert for to uger siden, hvor han knælede foran sine fans. Andreas rådede fansene til at bære robuste sko, solcreme og en regnponcho. Men hjælper det i et kraftigt tordenvejr? Under alle omstændigheder er paraplyer forbudt på den 340.000 kvadratmeter store grund – risiko for skader. Ifølge en talsmand for KVR skulle der allerede være en evakueringsplan. Derudover siges det, at det er målet at bringe besøgende “i sikkerhed i solide bygninger”, hvis det bliver nødvendigt. Omkring 5.000 mennesker arbejder ved mega-arrangementet på lørdag. Alle er allerede blevet instrueret, så alle kan komme sikkert hjem den dag.

Kilde: Schlager.de

Du finder AL information omkring koncerten, pladsen og hvis der sker noget, hvad skal man så – Leutgeb Entertainment

RELATEREDE ARTIKLER