Helene Fischer: Tilbagegang!

Helene Fischer ist Deutschlands heißester Show-Act PhotoCredit: Anelia Janeva

Hun er den ubestridte dronning af schlager, og alligevel synes Helene Fischer ikke at være godt modtaget af sine fans. En undersøgelse har nu afsløret, at superstjernen har mistet en femtedel af sine fans.

Hendes nuværende single “See you again” fra filmen “Traumfabrik” er et eksempel på, at Helene Fischer heller ikke er perfekt. Man kan sige, at sangen er floppet, når man ser på succeserne ved hendes sidste singler.

Nu skal Helene acceptere et andet tilbageslag. En nylig “YouGov” -undersøgelse har afsløret, at hun synes at miste nogle fans. Virksomheden interviewede folk i 41 forskellige lande, om hvem de beundrer mest. Sidste år svarede 3,9 procent af respondenterne i Tyskland med “Helene Fischer”, men årets tal er kun 3,19 procent.

Adskillelsen af Florian Silbereisen synes stadig ikke at have lagt sig hos mange af hendes fans. Og selv hendes pause, som hun for øjeblikket tager, appellerer ikke godt til alle mennesker. Men det betyder ikke, at Helene nu er på en nedadgående retning. I undersøgelsen er hun nemlig ifølge “YouGov” på ottende pladsen af de mest beundrede kvinder i Tyskland.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse