Helene Fischer: Tilbage på scenen

Foto: Sandra Ludewig / Universal Music

Det er nyheden til alle Helene Fischer-fans, som de alle har ventet i flere måneder: Hun er tilbage! Live på en superlativ scene – foran 150.000 mennesker. Den 20. august 2022 giver Helene sin eneste koncert i Tyskland på Messe Münchens udendørs område. Vi snakkede med arrangøren Klaus Leutgeb, ejer af Leutgeb Entertainment Group, om dette fantastiske projekt.

Leutgeb, du afgav en super nyhed: Helene Fischer foran 150.000 mennesker – hendes eneste koncert i Tyskland efter så mange år væk fra scenen – hvad kan vi forvente os til august næste år?

Klaus Leutgeb: ”Jeg er ikke den klassiske arrangør, jeg elsker ekstraordinære projekter. Jeg kan godt lide at tænke ud af boksen og mest af alt elsker jeg den olympiske idé: Alle sammen og med hinanden. Og det ville være et magisk øjeblik, at Helene endelig kommer tilbage – Tilbage på scenen med et show i sommeren 2022. Nå, sagt, gjort og nu virkede det, og jeg er virkelig glad. Jeg tror, ​​vi alle godt ved, at du kan glemme dine bekymringer i et par timer ved en koncert med dit idol.”

”Jeg tænkte ved mig selv, at der på et tidspunkt ville komme ny musik fra Helene Fischer. Det var ikke en stor hemmelighed, at hun havde en pause. Så tænkte jeg: ‘Okay, nu sætter jeg mig ned og tegner en scene.’ Derefter iscenesatte jeg et show for det og tænkte på, hvordan en scene som denne kunne se ud. Jeg satte det sammen i billeder og en animation. Vi har et team af unge designere på vores kontor og et studie til hvor vi animerer sådanne ting, og hvor du faktisk kan oprette animationer ud fra tegnede designs. Så jeg henvendte mig til management og sagde, at jeg gerne ville give jer et tilbud.”

Så scenen er håndmalet – dette er virkelig noget særligt. Men hvordan vil scenen se ud? Har du lov til at afsløre det?

“Ja, den er meget bred, meget høj og vil være meget lys. Selvfølgelig er der også et par specialiteter. Jeg vil ikke afsløre nogen detaljer nu, men Helenes vej til scenen bliver meget spektakulær. Det vil helt sikkert blive en superlativ begivenhed. ”

Kilde: Schlager.de

Hvis du vil med og er heldig, kan billetter bestilles i eksklusivt forsalg: torsdag, 09.09.2021 Kl. 10.00 her: Helene Fischer – Back on stage

Det skal du læse