Helene Fischer & Thomas Seitel: Hvor ægte er hans kærlighed?

Foto: © Kristian Schuller / Universal Music

Hvad sker der nu? Er der ballade i forholdet mellem Helene Fischer og hendes ven Thomas Seitel, nu han understreger: Han føler ingen spor af jalousi over for Helene! Dette stiller det presserende spørgsmål om, hvor ægte hans kærlighed egentlig er …

Faktum er: Thomas Seitel stort set har trukket sig tilbage fra offentligheden. Siden har akrobaten sjældent kommenteret sit forhold til Helene. Desto mere bemærkelsesværdigt er det, at han pludselig vil præcisere noget vigtigt. Nemlig at han ikke føler sig jalou på Helene. Interessant!

Man kan være evig sikker på, at overdreven (sygelig) jalousi er gift for kærligheden. Og alligevel anser nogle eksperter det for uundværligt! “Når jeg har et vigtigt forhold, advarer jalousi mig om, at forholdet kan gå tabt”, forklarer for eksempel den tyske psykoterapeut Wolfgang Krüger, der har beskæftiget sig med emnet i omkring fire årtier. ”Jalousi tilhører mennesker som deres øjne eller ører. Der er en sund jalousi.”

Så hvad skal Helene føle, når Thomas insisterer så voldsomt på ikke at kende denne følelse overfor hende? For mange kvinder ville det helt sikkert være som et slag i maven – og en del ville også undre sig over, om deres partner overhovedet virkelig elsker dem.

Især da der er et andet punkt: Thomas optræder næsten aldrig offentligt med Helene. Hvor er de tider, hvor Helene udvekslede ømhed med sin tidligere partner, Florian Silbereisen, selv på scenen! Lange krammere, kærlige ord – selv efter afslutningen af ​​deres forhold ville de to ikke lade sig være adskilt. Dybe følelser, som hele verden burde vide om! Thomas kunne tage ved lære af det …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x