Helene Fischer, Thomas Anders, Maite Kelly & Co. – Stjernernes fastetips

Fastetiden starter askeonsdag i dag. Kristne afholder sig fra at spise kød i 40 dage – Katolikker udelader endda alkohol, slik og cigaretter. Faste betragtes ikke som en diæt, men en tid til refleksion. Og vores schlagerstjerner har også et eller to tip til fastetiden. Det bliver spændende!

Thomas Anders: Streng detox

Hver januar starter Thomas Anders og hans kone Claudia en streng afgiftningskur, hvor alkohol, sukker og kulhydrater er tabu så vidt muligt. De to gør det dog ikke helt uden fast føde. Som han afslørede til “BILD”, er det stadig ret vigtigt at spise, fordi kun flydende mad i form af supper er ude af spørgsmålet for de to.

Maite Kelly snyder, mens hun faster

Maite Kelly er ikke så specifik om fasten. Ifølge “dpa” tænker hun og hendes børn hvert år på, hvad de kunne undvære. Og det meste af tiden ender det med, at alle kommer til konklusionen: “Vi udelader chokolade i de næste par uger, men ikke vingummi bamser.”  Børnene holder dog normalt bedre ud end Maite selv, fordi hun kan lide at nippe et stykke chokolade. ”Heldigvis bemærker børnene ikke noget,” siger Maite. Meget sympatisk!

Daniela Katzenberger: Uden kulhydrater bliver maven fladere

Ingen kulhydrater: For Daniela Katzenberger er dette en afprøvet metode til at reducere unødvendige pund. Blondinen sværger ved det i lang tid, fordi kulhydrater bremser fedtforbrænding på grund af det stigende blodsukkerniveau og frigivelsen af ​​insulin. Daniela sagde i et interview med “BILD”: “En god skål er grøntsager med bøf”. Det er ikke kødfrit, men hvis det gør dig slank …

Barbara Schöneberger: Det er sundt at sove

Barbara Schöneberger har også et tip, når det kommer til faste. Hun afholder sig simpelthen fra at komme sent i seng. Hun fortalte “BILD”: “Jeg tabte 4 kilo. Og kun fordi jeg sov meget og regelmæssigt.” Nå så: gå i seng!

Roberto Blanco og den magiske bønne

Underholderen udelader ikke noget i løbet af fasten, han har tilføjet noget til sit liv: Roberto Blanco sværger til guarbønnen. ”Jeg ville veje lidt mindre og ændrede min diæt. Den hemmelige agent er denne bønne fra Indien ”, fortalte han“ BILD ”. Roberto blander ekstraktet fra bønnekernen i sine måltider, og fiberen kaster pundene af. Og det fungerer: Ved hjælp af bønnen tabte sangeren tolv kilo på tre måneder. Tillykke!

Helene Fischers mirakelknold

Helene Fischer sku elske hjemmelavet mad, chokolade og pasta. Vil hun opgive disse fødevarer i fastetiden? Faktisk behøver hun ikke – når alt kommer til alt, dyrker hun regelmæssigt sport. Og ikke kun det – Helene har endnu et es i ærmet. Hun sværger ved ingefær. Det bør ikke mangle i dit køkken eller på tur. Som “Instyle” afslørede, er knolden et “ægte universalvåben”. Den hjælper hende med at varme stemmen og øge stofskiftet. Og det er meget simpelt: Forbered en gryde med vand om aftenen, hug ingefæren og tilsæt den til vandet. Den næste morgen er ingefærvandet klart, og du kan derefter tilføje citron- eller limesaft efter smag.  Dette er helt sikkert en sund limonade til det kommende forår, ikke sandt?

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER