Helene Fischer tager en pause

Et julealbum i November og December, en rolle i “Tatort” i slutningen af november, og et show 1 juledag – det er alt hvad man ved om planerne for Schlager sangerinden Helene Fischer i øjeblikket. Efter hendes tourne i sommer, er der stille om den ellers allestedsværende kunstnerinde. I et par uger har fanstemningen været høj, for er Helene Fischer muligvis gravid, overarbejde eller har hun trukket sig tilbage med vilje for at begrænse nerve faktoren, det er nogle af de spørgsmål der florere i øjeblikket?

HELENE_FISCHER_Weihnachten 1_photo by Kristian Schuller
Kilde: Helene Fischer

Helene Fischer 2016: Ingen terminer planlagt

Åndeløs dag efter dag, nat efter nat ses i øjeblikket ikke, når man ser på terminerne for Helene Fischer et par måneder frem. For det næste år er der ingen datoer bekendtgjort, hvor man kan opleve sangerinden live og i farver. I magasinet Gala bekræfter hendes Manager Uwe Kanthak endda: “I 2016 er der endnu ikke nogen terminer planlagt”.

 Magasinet hævder fra en fortrolig, at Helene Fischer bevidst har trukket sig tilbage. Hun var allestedsnærværende – reklamerede for MEGGLE, Tchibo og Garnier, hvilket ikke gav hende nok tid sine fans. Den fortrolige siger til avisen: “Det vil være godt, hvis der var lidt ro på. Det har Helene, men også marked godt af”.

Også forholdet mellem Helene Fischer og Florian Silbereisen vil have godt af dette, siger kilden: “Florian og Helene har længe været et par, men rigtig levet sammen har de ikke. Det skal de først lære”. Tidliger på året lød rygterne, at parret er flyttet ind i et hus ved Starnberger See, der skulle sangerinden nu have trukket sig tilbage. Mange medier spekulere nu i, om Helene muligvis er gravid. Mange fans hævder at have set en mave ved hendes live optrædener, mens andre hævder at hun ikke længere er så fit som hun var for et par år siden.

Helene Fischer: Tårer til farvel til scenen

Ved den sidste koncert i Dresden d. 8-7-2015 var Helene Fischer og hendes tusindvis af fans endnu engang følelsesmæssige. Crew medarbejdere forberedte blomsten, da hun var ved sangen “So kann das Leben sein” og “(Everything I Do) I Do It for You”, med personlig fotos og beskeder som “Wir lieben Dich”. Igen og igen forsvandt sangerindens stemme ved begge sange – Fans filmede den følelsesmæssige optræden. Hvorvidt sangerinden viste at hendes afslutning ville blive langvarigt fra scene, kan man kun gisne om lige nu?

For fans til Helene Fischer vil der i år ikke blive grund til bekymring – D. 13. November udkom hendes dobbelt julealbum “Weihnachten”, tre uger efter “Weihnachten – Live aus der Hofburg Wien”. I slutningen af November er hun at se i “Tatort” “Der grosse Schmerz”. Den 25 december på ZDF i “Helene Fischer Show” i følge planen.

Helene Fischer: Tatort” flyttet

Og så alligevel ikke, for NDR udskyder udsendelsen med Helene Fischer i “Tatort”, i respekt for terroren i Paris. Udsendelserne vil først blive vist til næste år på ERSTE. Det passer ikke så godt i denne uge at vise en krimi serie hvor der er terror angreb i.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER