Helene Fischer synger ved en fest: Florian Silbereisen sagde rørende ord

Foto: Kristian Schuller

Ved en privat fest på Mallorca var der schlager træf: Ikke alene optrådte Helene Fischer – hun blev annonceret af Florian Silbereisen, med rørende ord. Florian Silbereisen gik med mikrofonen i hånden op på scenen – han annoncerer den næste gæst. Det er ingen anden end Helene Fischer, som kommer på scenen med tordnende bifald og straks tager opmærksomhed med hendes stemme. Hvad der ligner en velkendt scene fra en af Silbereisens ARD-shows, skete i weekenden ved en eksklusiv privat fest på Mallorca.

Helene Fischer synger ved yachtfest

Det højere samfund samledes sidste weekend endnu en gang på Mallorca, mere præcist Port Adriano sydvest for Palma. Der holdte en farmaceutisk millionær Willi Beier en fest til ære for sin nye yacht. Udover Boris Becker og scootersanger H.P.Baxxter blev også, ifølge “RTL.de” Florian Silbereisen og hans tidligere Helene Fischer inviteret med på skibet.

Schlager dronningen siges at være kommet sammen med Thomas Seitel, rapporteret af “tz.de”. Særlig højdepunkt om aftenen: Helene Fischer sang ved festen.

Endnu mere rørende var, at Florian Silbereisen ikke gik glip af muligheden for at annoncere sin eks på scenen. Som med det sidste møde på tv, var der også smukke ord fra Silbereisen om Helene Fischer:

„Jeg er så glad for at kunne præsentere den kvinde, der – normalt – spiller på de største stadioner og arenaer i Europa.

Hun er langt den mest succesrige kunstner i Europa.

Og hun er en galning og en fantastisk ven.

Og jeg er glad for at byde hende velkommen her i Port Adriano nu. “

Florian Silbereisen – Smukke ord, som Florian Silbereisen fandt frem. Schlager-dronningens optræder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af offline (@offline7037) den

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse