Helene Fischer synger sang til BVB

Efter champions league finalen på lørdag vil Helene Fischer synge en sang for hendes favorit klub Borussia Dortmund (BVB) til et afterparty på “Nationale historisk museum”.

Selv om kærsten Florian Silbereisen er stor fan af FC Bayern München, slår Helene Fischer for Borussia Dortmund, og sender dem gerne små hilsner. Mellem sangerinden og BVB er en slags venskab dukket op. Sidste år da de vandt mesterskabet lykønskede Helene Fischer dem under en koncert.

Derfor elsker hun Borussia, under en koncert i Chemnitz, kom målmand Roman Weidenfeller og forsvar Patrick Owomoyela og overraskede sangerinden og med sig havde de 17 guld og 7 platin til Helene Fischer.

Helene ønsker derfor at være til stede i London på lørdag og give dem et nummer og lykønske dem, og håber at de får et trofæ så de har noget at fejre.

Champions League finalen bliver sendt i aften lørdag den 25-5-2013 kl 20.35 på TV3 plus, men kan også ses på NDR kl 20.45

Tivoli i København har valgt at lave plænen om til et tivoli stadion, sammen med Heineke invitere de til stor fodbold fest med tribuner, barer og et lækkert loungeområde, ligesom der før kampen vil være opvarmning med Heineken Highlights, konkurrencer og underholdning for alle fans.

Helene Fischer BVB

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse