Helene Fischer Show-Producent skal redde „Wetten, dass..?“

Dr. Oliver Heidemann var producent for “Lustigen Musikanten”, “Sonntagskonzert” og på “Helene Fischer show”. Succes shows, som alle er på folk læber. Nu skal den “Uforglemmelige ekspert”, som han kaldes af forskellige medier, hjælpe ZDF showet “Wetten dass” med at kaste ny glans over det. ZDF bossen håber at den nye redaktionsleder kan give showet “Nyt liv”.

Allerede den 1. juli overtager Heidemann roret i det halv sunkne skib på tysk tv. Efter kritikken af “Wetten dass” på Mallorca står det klart: At der må en omlægning af showet til.

6,74 millioner seere kom på med stor hastighed da programmet gik i gang, et ok seere tal, men da man så tallene da Markus Lanz kom på skærmen var der 13,62 millioner seere. Til det siger ZDF show chef Oliver Fuchs :

” Jeg har lige set Mallorca udsendelsen, og kan se at vi skal justere på programmet og indholdet. Derfor er der også brug for et nyt liv til programmet. Oliver Heidemann kan med sin erfaring og kreativitet gennemtvinge at han er en beslutningstager. Vi vil arbejde sammen med Markus Lanz og næste sæson af “Wetten dass” må vi fra starten af, se hvad det bringer”.

I går offentlig gjorde komikeren og Markus assistent Cindy aus Marzahn, at hun ikke vender tilbage til showet og at hun vil koncentrere sig om sine egne shows. Dr. Oliver Heidemann skal i følge rygter, ramme den ældre og oprindelige målgruppe af “Wetten dass” showet. Med sin erfaring fra schlager musikken burde det hjælpe ham med at oprette en balance mellem genrationer. Hans “baby” med “Helene Fischer showet” er jo for alle aldre.

Dr-Oliver-Heidemann

Helene-Fischer-Oliver-Heidemann
Helene Fischer har også deltaget i “Wetten dass” i december 2012.

 

 

Kilde: schlagerplanet.com

Det skal du læse