Helene Fischer Show den 24. og 25.11.15: Vigtig info

Den 24.11 og 25.11.2015 udføres generalprøven og optagelsen sted til Helene Fischer Show. Med hendes talrige overraskelser og mange spektakulære gæster, så høre showet til julen. For at showet skal blive et skønt minde man kan se tilbage på, så er her et par vigtige bemærkninger til alle, som har fået billetter til denne enestående begivenhed.

HELENE_FISCHER_Weihnachten 1_photo by Kristian Schuller
Kilde: UniversalMusic.de

Vigtig info til gæster ved Helene Fischer Show

Indgangen åbnes til showet begge dage præcis kl. 18.30. De beder dig ikke at komme senere pga. af kontrollen. Derudover tag venligst ikke nogen større tasker som rygsæk, ligeså ingen notebooks, tablet eller andet teknik. Heller ikke professionelle kameraer er tilladt.

De ønsker også i denne forbindelse at sige, at billetterne er personlige til TV showet. Billetterne er navngivet og man skal mod forlangende vise billedlegitimation. Hvis man har købt mere end en billet, skal man være sammen med dem man har bestilt billet til.

De ønsker at alle gæster hygger sig ved Helene Fischer Show. Til dem som ikke fik billet, så kan I glæde jer til 2 juledag kl. 20.15 på ZDF, og der nyde showet på sofaen foran TV’et.

Kilde: UniversalMusic.de

Det skal du læse