Helene Fischer Show 2013 i Berlin

Helene Fischer show 2013 – En begivenhed, som for fans har følt som en evighed. Billetsalget til TV optagelserne startede i juni og blev hurtig udsolgt til den populære begivenhed, der i år er i Berlin Veldrom stattfand. TV udsendelsen Helene Fischer show 2013 bliver vist onsdag den 25-12.13.

Helene Fischer show 2013

Multitalentet Helene Fischer, sørger for fantastisk stemning og skøn musik. I det forløbne år imponerede hun sine gæster i Saal, samt TV seerne med et imponerende show. Derfor er det ikke overraskende at fans, har ventet på billetterne til 2013. Der er forberedt et stort scene program, inklusiv akrobatik i svimlende højder.

Gæster i showet

Nu er de første gæster hos den sympatiske schlager sangerinde blevet offentliggjort: Beatrice Egli er helt sikker, også Howard Carpendale, Peter Kraus og Max Raabe vil være i Berlin til Helene Fischer show 2013. Internationale super stjerner som Sunrise Avenue og Leona Lewis vil også være en ære og optræder ved Helene Fischer show 2013.

Også vil TV kok Alfons Schuhbech, Nelson Müller og Kolja Kleeberg være gæster hos Helene Fischer. Musikal gruppen vil medvirke på scene og opføre “Ice Age live”, “Tarzan” og “Gefährten”. Desuden kommer komiker Otto Waalkes og mange andre. Til sammen vil 200 sangere, dansere og medvirkende være på scenen sammen med Helene Fischer.

Her er endnu engang gæster i et overblik:

  • Beatrice Egli
  • Howard Carpendale
  • Peter Kraus
  • Max Raabe
  • Sunrise Avenue
  • Verschiedene Musicals
  • Leona Lewis og mange flere …..

Sendes på ZDF

Showet fra Berlin vil sendes den 25.12.13 kl. 20.15 på ZDF. Man kan være sikker på at sangerinden vil give en førsteklasse musik oplevelse på scenen. Måske kan vi håbe på en sang fra Andreas Gabalier. I 2012 fortryllede Andreas og Helene med deres hit medley. Eller en duet sammen med kollegaen Andrea Berg? Fantasien har ingen grænser.

Tænd for Helene Fischer show 2013 fra Berlin på ZDF den 25.12.13 kl. 20.15.

Helene-Fischer-26

[box_info]Kilde:schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse