Helene Fischer: „See You Again“ får nedværdigende dom af Dieter Bohlen

Dieter Bohlen dømte Helene Fischers nye sang “See You Again” med hans velkendte nedladende ord. For ham er der en hovedårsag til, at sangen ikke er blevet den store succes. Pop titanen Dieter Bohlen er kendt for hans jury job ved “DSDS” og senest for hans nedladende ordsprog.

Og også for Helene Fischers nye sang “See You Again” har den 65-årige nu ord klar: Det lyder “lidt som det moldoviske Grand Prix-bidrag”, sagde Bohlen højt “tz” på “Radio Hamburg” om Helene sangen.

Dieter Bohlen’s mening om Helene Fischers nye sang

“See You Again” er alt andet end et stort hit siger Dieter. Videoen er ellers eksploderet på YouTube, og kun tre uger efter offentliggørelsen har den nået millionmærket. Men Dieter Bohlen har også en reel ekspertudtalelse efter sin rå moldoviske magi, der siger, at Helenes sang ikke gik gennem taget: “Den eneste grund er engelsk,” siger Bohlen.

Helene Fischer er populær blandt hendes fans for tysksproget musik. En engelsk sang, de kunne putte på som et bonusspor på et album. Men fansne ville bare elske hende for hendes tyske musik.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse