Helene Fischer sange best of, de mest kendte sange

Helene Fischer er en del af underholdnings eliten i Tyskland. Med hendes sange, formår hun at synge sig ind i hjerterne på sine fans. Hits som “Die Hölle morgen früh”, “Von hier bis unendlich” og “Hundert Prozent” kan ikke være en fejl på Helene Fischer “best of” CD. Men hvilke hits kan du bedst lide?

Fem album og en “Best of” cd er det blevet til fra Helene Fischer. Det betyder også: At der er mange hits fra sangerinden. I hendes sange er der en masse følelser: kærlighed, jalousi, sorg, mod og længsel. Helene Fischer er født i Rusland og levede der i tre år. Hendes russiske rødder har hun ikke glemt. Med sangen “Sehnsucht” erindre den hende om hendes hjemby. Til hendes koncerter synger hun også gerne på russisk.

Fra musikalsk – til schlager scene

Helene Fischer kom efter gymnasiet ind på den musikalske skole “Stage und Musical” skole. Der fik hun scene karriere. Hendes mor sendte en Demo CD til kunstner manager Uwe Kanthak og så var kursen sat, der gik ikke lang tid før hun fik sin første pladekontrakt. I 2005 havde hun sin første tv optræden, 2006 kom hendes første album “Von hier bis unendlich” og i 2007 fik hun guld. På dette album er der en sang “Feuer am horizont” som er en velkendt sang fra schlager prinsessen. Her kommer en liste over hendes mest kendte sange:

  • “Mitten im Paradies”
  • “Mal ganz ehrlich”
  • “Ich will immer wieder…dieses Fiber spürn”
  • “Nicht von dieser Welt”
  • “Phänomen”
  • “Und morgen früh küss ich dich wach”

Håber vi har ramt din ynglings sang? Ellers lig en kommentar hvad der din ynglings sang.

Kærligheds sang til Florian Silbereisen

Sangen “Wäre heut mein letzter tag” er ubetinget til Helene Fischers ven Florian Silbereisen. Siden 2008 har de været sammen officielt, men de har været sammen i en tid inden. Ved Helene Fischers første tv optræden sang hun duet med Florian.

Helene Fisher best of sange

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse