Helene Fischer sang, “Von hier bis unendlich”

Helene Fischer stråler som en sol på schlager scenen. Altid i godt humør, et fræk smil på læben og en stor karisma gør hende sympatisk. Hendes sange er med en garanti en succes og sådan har det været siden hun startede. En af hendes første sange var “Von hier bis unendlich”, historie om sangen kommer her.

“Von hier bis unendlich” stammer fra 2006 fra albummet af samme navn. Det var det første album fra Helene Fischer, fra den er det hits som “Und morgen früh küss, ich dich wach” og “Feuer an horizont”. Teksten stammer fra Kristina Bach og Irma Holder, så teksten stammer ikke fra Helene Fischer selv, men hun gør den med sin skønne stemme til et fantastisk hit. De er et perfekt kone kollega team.

Hvad er det med den sang? Først tror man det er en kærlighedssang, da omkvædet lyder:

“Von hier bis unendlich zu den Sternen der Nacht. Wir wollten doch fliegen, sind am Boden erwacht. Doch ich lieb dich, ja ich lieb dich. Spür, wie weit die Liebe geht. Denn von hier bis unendlich ist mein Leben verdreht, mit dir.”

Hun synger “Von hier bis unendlich” som handler om en følelse af kaos og spørgsmålet er om de vil finde vej ud af labyrinten af kærlighed. Men hvem synger Helene Fischer for egentlig? Taler hun om sin kære studievært Florian Silbereisen. Officielt har de 2 været sammen siden 2008 , men allerede i 2005 var de på scenen sammen, måske var det den som udløste det.

Helene Fischer sang „Von hier bis unendlich“

link: Schlagerplanet.com

Det skal du læse