Helene Fischer: Så succesfuld og alligevel så beskeden

“Exclusiv”-vært Frauke Ludowig mødte Helene Fischer lige før ECHO-uddelingen i Berlin og spurgte, hvordan det lykkes hende at gøre alt så perfekt. Bemærkelsesværdigt er det også, at Helene lige før værtinderollen ikke er spor nervøs, men gør et temmeligt roligt indtryk. RTL-værten havde muligheden for at være sammen med Helene Fischer en hel dag. De to kvinder havde sikkert en masse at snakke om.

Helene er meget afslappet om sagen

Hvad hendes kostumevalg angår, så ved Helene præcis, hvad hun vil og ikke vil: “Det er ganske vigtigt for mig, at jeg føler mig tilpas. At jeg bærer et outfit, hvor jeg ikke skal bekymre mig om eventuelle udskæringer”. Altså skal tøjet sidde fast, for hun ønsker ikke nogen “bryst-skandale”.

Verleihung ECHO 2014
Kilde: Echopop.de

Helene beskeden om priser og salgstal

Den russiskfødte sangerinde, der i seks år dannede par med Florian Silbereisen, er så beskeden, at hun ikke ved præcist hvor mange guld- og platinpriser, hun har: “Fakta og tal hører jeg én dag, og næste dag er de glemt igen,” fortæller hun til Frauke Ludowig. Dette kan også ske for en berømt entertainer som Helene Fischer, for en person, som modtager så mange priser og har solgt over 900.000 eksemplarer af sit aktuelle album, kan hurtigt miste overblikket.

[box_info]Kilde: Promipool.de[/box_info]

Det skal du læse