Helene Fischer: Problemer i paradis!

Billede: Helene Fischer Web

Hun er en af de bedste i musikbranchen, Europas mest succesrige sangerinde, og alligevel har hun normale problemer, ligesom enhver anden person. Helene Fischer har problemer med byggemyndighederne!

I 2017 købte Helene Fischer og hendes tidligere partner Florian Silbereisen et stykke jord på næsten 3000 kvadratmeter i Inning am Ammersee Kommune. De to ville at bygge en ægte kærlighedsrede. Men forholdet brød jo i december 2018.

I mellemtiden er Helene begyndt at være sammen med danseren Thomas Seitel. De to nyder nu deres forhold, Helene trak sig lidt fra offentligheden. Faktisk en god mulighed for at forberede kærlighedsreden. Men det er ikke så nemt, som BILD am SONNTAG nu har fundet ud af.

Ved opbygningen af huset er der et problem!

BILD am SONNTAG har konstateret, at der var indledende vanskeligheder med tilladelserne. Problemerne er nu ude af kontrol for Helene Fischer, men der er allerede nye folk på: Ifølge avisen presser grundvandet opad og udgravningen står under vand. Så der er intet at gøre gravemaskinerne, så de er sendt hjem. Nu skal et specialfirma først bringe alt tilbage i balance.

I øvrigt har BAMS annonceret yderligere detaljer om drømme villaen: Ifølge planen har huset i en ekstra bygning en swimmingpool med adgang fra hovedhuset. Lyder som Helene skaber et ægte paradis her … Lad os holde vores fingre krydsede, at det ikke tager så lang tid!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse