Helene Fischer på en anden måde: 15 måder at synge “Atemlos durch die nacht”

Hvordan vil Helene Fischers hit “Atemlos durch die nacht” lyde fra munden af Adel Tawil, Die Atzen, Herbert Grönemeyer, Rammstein og mange andre? Dette spørgsmål stillede den unge Youtube-komikerduo Digges Ding. Digga og Dude, som de kalder sig, og som er kendt for deres parodier på kendte sange og kunstnere. Adel Tawil måtte for nylig være skabelon med sin aktuelle sang “Lieder,” og også Ed Sheeran har været gennem parret.

Med nu har komikerne formået at lave en stor og unik parodi på Helene Fischers sang “Atemlos durch die nacht,” som bliver sunget af 15 forskellige varianter såsom; Adel Tawil, Herbert Grönemeyer, Die Atzen, Rammstein, Jan Delay, Bushido, Unheilig, sports vennen Stiller, Die Prinzen, Scooter, Udo Lindenberg, Max Raabe, Money Boy og Die Ärzte.

Atemlos in den knast? (Atemlos i fængsel)

Helene Fischers “Atemlos durch die nacht” er en stor og allestedsnærværende sang, Digges Ding er ikke de første, som har lavet en parodi af sangen. For et stykke tid siden lå der en video med titlen “Atemlos in den knast” på nettet. Denne parodi var fra ex-Bayer-manager Uli Hoeness. Også komiker og sanger Bernd Stelter var hoppet på ‘Helene-toget’. Ved en karnevalsbegivenhed brugte Bernd sangen i sit program. “Arbeitslos durch die nacht, Brüderle hat´s nicht gebracht” var en af versene i Bernd Stelters parodi. Imellemtiden har han taget den ud af sit program, da sangskriveren til “Atemlos durch die nacht,” Kristina Bach, angiveligt ikke kunne lide denne version, som komikeren havde lavet.

Digges Ding parodi er en sjov og lystig version af sangen. Og hvem kan ikke forstå, at mange folk gerne vil lave en parodi på denne sang. Det er trods alt kun en sang, som er hænger i alles øre, og det er et stort kompliment til den succesrige Helene Fischer.

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse