Helene Fischer om Florian Silbereisen: “I hans arme er jeg den lykkeligste kvinde”

For Helene Fischer kunne det ikke køre bedre professionelt. Hun høre nu til en af Tysklands mest populære sangere. Men også privat kan den smukke sangerinde ikke klage. Tværtimod: Florian Silbereisen og Helene betragtes som et drømmepar på musikscenen.

Drømmeparret på den tyske schlager scene

De to mødtes første gang på en fælles tourne og tv udsendelser. Men først flere år senere, i Maj 2008, fandt de sammen. Første gang Helene Fischer og Florian Silbereisen talte alene sammen indså de, at der var mere.

Sammenlignet “Superillu” afsløre værten, at han og den smukke blondine har mange fælles hobbyer. Begge nyder at tilbringe tid i bjergene. Og Helene Fischer afsløre i et interview med “DPA”. “For mig er det en fordel, at han virkelig forstår mig. Når jeg har hovedet fuldt af arbejde, så forstår han det simpelthen”.

Helene Fischer: “Jeg vil gerne starte en familie”

Gentagne gange i den forgangne tid har der været spekuleret, om parret snart vil tage det næste skridt. Men Florian Silbereisen fortalte til “Superillu”, at offentligheden nok ville finde ud af det hurtig, hvis et bryllup skal finde sted. “Klart, Jeg vil have børn, jeg vil gerne starte en familie”, sagde schlager dronningen i et interview til “Freizeit Revue”.  Inden da, ønsker Helene en tur rundt om jorden.

Helene Fischer om Florian SilbereisenKilde: Neue blatt

Det skal du læse