Helene Fischer og Florian Silbereisen – et drømmepar

I fem år har de været uadskillelige. Man kan blive helt grøn af misundelse, når man ser dem sammen.

Sådan fandt de hinanden

De har kendt hinanden siden 2005 ved en fælles optræden ved Hochzeitsfest der Volksmusik. Tre år senere (i 2008) blev de et drømmepar. I mellemtiden havde Helene Fischer og Florian Silbereisen flere optrædener sammen. I musicalen “Elisabeth” fik de lov til flere gange at kysse hinanden på scenen. I pressen gik der længe rygter om, at de var blevet et par, hvilket de nægtede i længere tid.

Endelig var rygterne sande: Siden maj 2008 har Helene Fischer og Florian Silbereisen været sammen.

Ved “Tietjen und Hirschhausen”, et NDR talkshow, fortalte Florian Silbereisen, at han har været med Helene på turné to gange, før det skete. Men så var det også klart:

“Det er ikke så slemt, at jeg måtte hænge på. Og det har været det hele værd, afgjort”.

Florian-Silbereisen-6

Derfor hører de sammen

Hvorfor passer den skønne Helene Fischer og showmaster Florian Silbereisen så godt sammen? Det er helt klart deres kærlighed til schlagermusikken og de kendte i schlagerbusiness. Men også i privatlivet deler de de samme interesser. Begge går gerne op i bjergene, dyrker en masse og intensiv sport, og de deler også synspunkter og holdninger.

Selv om Helene Fischer og Florian Silbereisen er et drømmepar på den tyske schlagerscene, er en sceneoptræden sammen og det at få taget et foto en sjældenhed. Ved “Herbstfest der Träume”, ligesom i “Grossen Fest der Besten”, har de offentligt vist deres store kærlighed til hinanden. Professionelt går de hver sin vej, men det aftager deres kærlighed ikke af. Tværtimod: Afstanden kan give dem et savn, og når de er sammen, kan de nyde tiden endnu mere. Singlen “Wär heut mein letzter Tag” fra Helene Fischers succesalbum “Für einen Tag” er dedikeret til Florian Silbereisen og et tegn på kærlighed til ham. Også på hendes aktuelle album “Farbenspiel” er hendes sang “Mit keinem Andern” med sikkerhed også tilegnet en bestemt person: Nemlig hendes kære.

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

 

 

Det skal du læse