Helene Fischer: Ny voksfigur på Madame Tussauds i Berlin

Helene Fischer er aktuel med helt særlig ære: For første gang overhovedet, skaber teamet på Madame-Tussauds voksfigurkabinnet i Berlin en nr. 2 figur af den tyske kunstnerinde – og det er af Helene Fischer. “Hvor stort er det”, siger sangerinden selv i en video, der er postet på Facebook siden Madame Tussauds Berlin. Helene Fischer bliver fulgt af et kamera, mens hun står model til hendes nye voksfigur og bliver målt. Allerede til sensommer skulle figuren være færdig.

Kilde: madametussauds.com/berlin/de/

Hvorfor en ny figur?

Allerede i 2011 blev der lavet en voksfigur af Helene Fischer og siden trukket en masse fans til kabinettet i Berlin. Så hvorfor lave en ny? Helt enkelt: Helene Fischer har forandret sig og også Madame Tussauds vil være med kunstnerinden udseende. 2011 udgaven af Helene Fischer ses hun på en gynge ligesom hendes dengang Tour. Også kjolen var en kopi af Tour kjolen.

Hvordan bliver den nye voksfigur?

Den nye figur af Helene Fischer vil være stående. Desuden vil den nye voks være særligt indrammet: Om der skal bygges et lille backstage rum. Så har de besøgende en mulighed for at få et lille indblik, før hun går på den store scene.

“Det er virkelig fascinerende, hvor detaljeret de arbejder”, fortæller Helene Fischer i videoen. Selv hendes hårgrænse til halsen blev målt. I alt er der 20 medarbejder fra Madame Tussauds, der arbejder i ca. 6 måneder på den nye Helene Fischer voksfigur. Allerede i januar stod Helene Fischer model, og i sensommeren vil fans kunne tage et besøg i Berlin og se den nye voksfigur.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER