Helene Fischer: Ny begyndelse i Amerika!

Foto: Sandra Ludewig / Universal Music

Så ofte nåede hun kun flyet i sidste øjeblik. Men når Helene Fischer denne gang går ombord på Boeing 747 til Amerika, kommer hun helt sikkert til tiden. I årevis synes hun endelig at have arbejdet sig hen imod dette ene øjeblik. Fra Tyskland i det fjerne – til hendes drømmeland, på tværs af Atlanterhavet. Over til en ny begyndelse!

“Selv som en lille pige har jeg drømt om Broadway,” afslørede Helene engang i et interview. Og Helenes opdager, producer Jean Frankfurter, afslørede nu i et interview: “Helene har altid drømt om en international karriere!” lige fra starten. Men først var det tid til at gøre sig bemærket her i Tyskland, for at blive en stjerne i hendes “hjemland”. Inden Amerika kan erobres.

Men nu ser det virkelig ud til at være muligt. Helenes første skridt: Den aktuelle duet med den latinske popstjerne Luis Fonsi. Sangeren har haft en stor fanskare i USA og Latinamerika i årevis – og kunne være Helenes døråbner.

Flytter til New York eller Los Angeles – ikke for altid, men et stykke tid – det ville være det næste logiske skridt på karrierestigen. Selvom det betød at efterlade alt. Venner, familie og også den store kærlighed, makkeren Thomas Seitel. “For at få succes i Amerika skal hun også bo der,” bekræfter den kendte musikproducent Thomas Michael Stein. Så Helene skulle opgive meget. På den anden side kunne hun også vinde meget …

Hun har allerede testet, om hun føler sig særligt godt tilpas i gigantiske New York. For et par år siden tilbragte Helene mange vidunderlige dage i byen, der aldrig sover. Hun sendte billeder af sig selv på den ikoniske Brooklyn Bridge på hendes hjemmeside. Strålende, glad, klar til nye eventyr. Klar til et nyt liv.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER