Helene Fischer musik – album i overblik

Endelig udkommer Helene Fischer nye studie album “Farbenspiel”. Vi kan forvente det den 4. Oktober 2013. Så der er ikke lang tid til, at vi skal høre nyt fra Helene Fischer –  og hvad skal vi fordrive tiden med indtil da? præcis Helene Fischer musik!

Vi tager et kig på de tidligere album, Har du dem alle?

Helene Fischer “Von hier bis unendlich”

Den 2. Februar 2006 udkom Helene Fischers første af 5 album: “Von hier bis unendlich” – og vi håber, at dette album var den første begyndelse på en lang række hits. Musikken fra “Von hier bis unendlich” har beriget os med herlige tekster fra succes komponisterne Irma Holder og Kristina Bach, men også producent og komponist Jean Frankfurter tilhører succes-teamet.Det er interessant at “Einfach reden oder so” er på cd’en fra 2006 og en duet med Sean Reeves. Helene Fischer debut blev i 2007 genudgivet, men denne gang er “Einfach reden oder so”  som solo nummer. Sandsynligvis stadig bekendt fra denne cd er “Und morgen früh küss ich dich wach” og den herlige titel sang  “Von hier bis unendlich”.

Helene Fischer “So nah wie du”

Den 29. Juni 2007 udkom så hendes andet album “So nah wie du” som var det første af Helene Fischer albums, der røg i top 5. I samme år modtog sangerinden 2 gange guld for sit første album. Musikken på dette album kom også fra succes teamet Jean Frankfurter, Irma Holder og Kristina Bach. Skrøbelige sange som “Hinter den tränen” og pop i sange som “Mitten im paradis” I disse kommer stemmen og følelser til sin rette.

Helene Fischer “Zaubermond”

Den 27. Juni 2008 kom det trejde album fra Helene Fischer. Skønne Helene Fischer begejstrede os med “Zaubermond”, og for mange fans er det stadig det bedste album. Det kom straks på 2. pladsen på den tyske Charts og for denne succes, fik hun i samme år en “Goldene Henne” i kategorien musik, samt hun fik også en “Goldene Henne” i kategorien “Aufsteigerin des jahres”. I Februar 2009 fulgte der 2 ECHOs til Helene Fischer, det var begyndelse til uendelige mange priser frem til i dag. Sangerinde havde på dette tidspunkt kun været i branchen i 2 år og var bare 23 år. Hvem må Helene Fischers album ikke mangle ? Klart, stjerne producent Jean Frankfurter.

Helene Fischer: “So wie ich bin”

Den skønne sangerinde er ambitiøs og flittig.  Fire år i træk har hun udgivet et album, også i 2009 kom “So wie ich bin” og kunne endelig straks ende på 1. pladsen på charts – i Østrig. I Tyskal nd på plads 2 og i Schweiz plads 7.

Helene Fischer “Für einen Tag”

I året 2010 kom hun som 25 årige med en “Best of” som vel og mærket indeholdte 35 numre.  Et år efter udkom hendes femte studie album: “Für einen tag” som udkom den 14. Oktober 2011 og kom endelig ind på 1. pladsen i Tyskland. I Østrig og Schweiz landede “Für einen tag” på 2. pladsen og i resten af Europa fik den top placeringer. CD’en har gentagne gang nået gold og platin status. Med over 700.000 solgte er “Für einen tag” det mest succesfulde album af Helene Fischer. I 2012 fik hun for produktionen “Goldene kamera” i kategorien bedste musik nationalt.

Helene Fischer “Farbenspiel”

Den 4. Oktober 2013 udkommer så det sjette studio album fra Helene Fischer. Musik som “Farbenspiel”(farvespil)? Det lyder skønt, næsten forførende. CD’en kan allerede nu reserveres, og det er ikke usandsynligt, at Helene Fischer også denne gang lander på 1. pladsen på Charts. En af sangen fra “Farbenspiel” – “Te quiero” præsenterede hun ved  Sommer open air tour’en gennem Tyskland 2013.

Helene-Fischer-9

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse