Helene Fischer med et vigtigt budskab

Foto: Kristian Schuller

De olympiske vinterlege starter i Beijing den 4. februar 2022. Og det på trods af corona-pandemien og den stadigt ekspanderende corona-variant “Omicron”. Et tegn på håb? Det er sikkert, at Helene Fischer nu vil bidrage med den officielle ARD OL-sang…

Som det redaktionelle netværk Tyskland officielt annoncerer, er “Jetzt oder nie” den valgte sang. Den stammer fra Helene Fischers aktuelle album “Rausch” og er en sand opmuntring. Helene havde også en direkte besked til atleterne i forhold til “RND”: “Jeg husker mange øjeblikke i min karriere, hvor det også var ‘nu eller aldrig’ for mig. Det meste af tiden valgte jeg ‘nu’, og det fungerede godt for mig.” Hun håber, at sangen vil bringe deltagerne lige så meget lykke, som hun selv forbinder med den.

Hun støttede også atleterne tilbage i 2017

Næppe nogen sang ville have passet bedre i øjeblikket. Linjerne „Wir wollen aufs Ganze gehen“ og „Das wird unsere Zeit“ er fremragende eksempler.

Vi er nysgerrige efter at se, om lykkeeffekten vil virke. Tilbage i 2017 sang Helene Fischer sangen “Fighter” ved Special Olympics Weltwinterspielen. På det tidspunkt endda live på stedet. Den engelsksprogede sang er komponeret og skrevet af hende selv.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse