Helene Fischer Live: Sådanne er hendes optrædener

Hvis nogen ved hvordan man overbeviser, så er det Florian Silbereisen kæreste. Hun ved, hvordan man trækker publikum ind i sin magi og stiller en begivenhed på benene, som fans ikke vil glemme. De der endnu ikke er overbevidste over Helene Fischers kvalitet, bør indhente det hurtigt.

Helene Fischer Live – Das Sommerevent 2013

Sangerinden rejste i dette år gennem mange byer og præsenterede hendes “Sommerevent”. Tusinder var mødt op til hendes optrædener, og blev underholdt. Dette viste sangerinden og gav hendes fans hvad de ville have. Hun åbnede aften, ved hun fløj i en luftballon – et skønt billede, og det var en lovende begyndelse på koncerten. Helene Fischer viste hvad for en underholder der er i hende – hun kombinere sang med store danse indslag, og taler altid til sine loyale fans. Eventet endte med et gigantisk fyrværkeri, som afrunder den store aften.

Helene Fischer Show i Berlin

I årene 2011 og 2012 overbevidste sangerinden sine færdigheder med hendes egen udsendelse. Her inviterede hun prominente gæster som Andreas Gabalier og Santiano, og sang med deres mest succesfulde hit. Også i år kan man opleve  Helene Fischer Live event, og alle er meget spændte på hvilke gæster der er inviteret til Berlin den 10.12.2013 og 11.12.2013. Intet er kendt, men en ting er sikkert: Hun vil overraske og endnu engang give tilskuerne en fantastisk aften.

ECHO Awards

I år ville Helene Fischer have en ganske særlige ære: Hun vil være vært ved den 22. ECHO Awards og er dermed fulgt i fodsporende på Ina Müller og Barbara Schöneberger. Hun viser endnu engang at hun kan holde trit med de internationale stjerner og ikke har behov for at gemme sig. Trygt og i den sædvanlige glamourøse mode førte hun gennem programmet og hilste internationale stjerner som Robbie Willams, David Garrett og Depeche Mode velkommen.

Helene Fischer live er et fantastisk sceneshow blandet med stor vokal og utrolig charme. Et must for alle fans eller dem, der ønsker at blive det!
Helene-Fischer-14

Det skal du læse