Helene Fischer – LIVE 2017/2018

Kilde: Helene Fischer Facebook

Spektakulær Tour start for Helene Fischer (Bayreuth/Hannover), d. 12.09-2017 fejrede Helene Fischer, den aktuelle mest populære sangerinde i Europa, hendes Tour start for ca. 10.000 begejstrede fans i en udsolgt Hannover TUI Arena. I det spektakulære og komplet nye designet show, som er udviklet sammen med 45 DEGREES, den kreative del af CIRQUE DU SOLEIL. Så præsenterer kunstnerinden for første gang, hendes nye hit album live for et stort publikum – samt flere yndlingssange for hendes fans.

Kilde: Helene Fischer Facebook

Denne gang sendte Helene Fischer sit publikum ikke kun i musikalsk ekstase, men viste også sine imponerende  akrobatiske evner. Uge lang træning med professionel akrobat træner, i det canadiske Montreal betalte sig: Euforisk fløj hun tilsyneladende vægtløs og ubesværet i 10 meters højde over jorden og sammen med sin akrobatisk partner udførte de en luft ballet.

Kilde: Helene Fischer Facebook

Den mest udførlige showproduktion for en tysk kunstner af tider, sætter også teknisk set nye standarder. Hertil hører en overdimensional urhånd som fik kunstnerinden til at cirkulere over hovederne på publikum. pPå en UFO lignede platform, der blev holdt flyvende at kun nogle stålwire i midten af hallen svævende, og scenen var for hende et personlig øjeblik i showet. Da Helene Fischer præsenterede to versioner af hendes nye hit “Achterbahn”, var der ingen i hallen der kunne stoppe.

Kilde: Helene Fischer Facebook

Dette øjeblik blev kun overgået af show finalen: “Med hendes megahit “Atomlos durch die Nacht” Helene Fischer forlod sine fans efter 3 timer. Der fulgte tre minutter stående bifald. Helene Fischer Tourne 2017/2018 har i alt 69 koncerter i 14 byer for ca. 700.000 publikum i Tyskland, Østrig og Schweiz og er næsten allerede fra starten så godt som udsolgt. På grund af teknisk planlægning, er der kommet yderligere billetter til salg.

Kilde: Helene Fischer Facebook

Den aktuelle Hal Tour er kun den første af to store begivenheder. I sommeren 2018 vil en stor stadion tourne finde sted, gennem 13 byer i Tyskland, Østrig og Schweiz, en gigantisk sommer fest med mere end en halv millioner fans. Billetter er til salg ved Eventim.de, i Østrig på oeticket.com og i Schweiz på ticketcorner.com

Find dine billetter her: Helene Fischer stadion tour

Kilde: Helene Fischer Facebook

Det skal du læse