Helene Fischer kritiseres for Lidl-reklame: Hotelchef fortæller, hvordan hun virkelig er

Helene Fischer er i øjeblikket i høj kurs, og det er ikke kun på grund af hendes “Rausch Live”-turné. Desværre er den nye reklamefilm for supermarkedskæden “Lidl” ikke faldet i god jord hos fansene. Den blev i øvrigt optaget i Bayern, og under optagelserne boede hun på Romantik Hotel Zum Klosterbräu i Neuburg ved Donau. Hotelchef Otto Böhm afslørede i et interview, at Helene boede der i en uge sammen med sin familie, management, sikkerhedspersonale og make-up artist, og hvordan alle opførte sig …

Helene Fischers nye “Lidl”-reklameklip vækker opsigt.

Helene Fischers fans er ikke begejstrede for, at Helene nu reklamerer for supermarkedskæden. Læs mere her: Helene Fischer og Lidl: Hvorfor hun ikke gjorde noget forkert

Helene Fischer: Hotelchef afslører, hvordan hun virkelig er

Under optagelserne skulle Helene Fischer angiveligt have indtaget hotellets bedste suite med sin familie til 380 euro pr. nat (ca. 2800.- ). Hotelchef Böhm afslører over for “bild.de”, at der om morgenen fandt forskellige prøver sted i to reserverede værelser, hvorefter de tog til optagelsesstedet, en ny “Lidl”-butik i Neuburg.

Hun fik morgenmad bragt til sin suite eller spiste i det historiske Malztenne. Hun nød også en middag i hotellets restaurant, helt ubemærket blandt de andre gæster. Helene synes også at kunne lide hotellets regionale køkken, da hun endda nød det hver dag. Men det var ikke kun maden, hun kunne lide, personalet og hotelchefens familie gjorde også et positivt indtryk på hende. Hun sagde personligt farvel til dem ved sin afrejse og skrev autografer på anmodning: “Fru Fischer var yderst venlig og helt ukompliceret – simpelthen sympatisk”, siger Böhm.

Det er forfriskende at høre, at en så kendt personlighed som Helene Fischer trods sin berømmelse og succes er forblevet jordnær og venlig. Hun viser, at berømtheder også er normale mennesker, som ikke behøver at være distancerede. Det historiske hotel og dets regionale køkken synes at have gjort et varigt indtryk på hende, og hvem ved, måske kommer hun forbi igen i fremtiden.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER