Helene Fischer – Kontrovers om stropper: Er hun for sexet til fans som 39-årig?

Helene Fischer – først var alle vidunderligt “åndeløse”. Nu er det bare hysterisk “Schnappatmung”? Fans er generet af de sexede outfits, hun bærer sammen med duetpartneren Shirin David.

Helene Fischer har ramt overskrifterne i de seneste dage. Ud over at annoncere sin store turné i 2026, overraskede Helene Fischer også fans med en fælles optræden med rapperen og influenceren Shirin David. Duetten blev præsenteret for første gang i programmet “Wetten, dass …?” og vakte en del opsigt. Det var dog ikke kun det musikalske samarbejde, men også de to kunstneres outfits, der fik blandede reaktioner.

Helene Fischer i gennemsigtig body suit

Helene Fischer og Shirin David præsenterede sig selv på Instagram i de hotte outfits, de allerede havde båret i showet. Helene bar en rød glitterbody med overknee-støvler, der mindede om seler. Shirin David havde derimod en lilla bodysuit på med gennemsigtighed i maveområdet. De to poserede sammen, og Helene skrev: “Helene og Barbara”, hvor Barbara er Shirin Davids fornavn.

Billederne udløste forskellige reaktioner fra fans: “Helene er sunket ret dybt.” Eller: “Så åbenlyst overdrevet at fremstille sig selv så seksuelt som 39-årig. Jeg savner den tidligere Helene, som formåede at inspirere sine fans, selv uden at vise meget hud. Men det er jo alles egen beslutning.” Og: “Jeg synes også, hun har ændret sig for meget til den seksuelle side.”

Andre fans forsvarede dog Helene og understregede, at det var hendes beslutning at præsentere sig på denne måde. De så simpelthen to smukke kvinder på billederne og kritiserede den seksualiserede sociale holdning.

Mens nogle mener, at tøjet er for overdrevet, ser andre det som en mulighed for kvinder til at føle sig godt tilpas i deres kroppe og gøre, hvad de har lyst til.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse