Helene Fischer koncert 2012: En gennemgang

Med hendes hit “Phänomen” synger Helene Fischer “Du bist ein phänomen” mener hun sine fans. Helene Fischer er ung og fuld af energi og får publikum med sig. Til hendes koncerter er det både unge og gamle schlager fans som kommer til hendes tourne. Tournen sidste år var en succes.

Helene Fischer blev uddannet musikalsk skuespiller, før hun opdagede sin kærlighed til schlager. På scenen kan hun bruge alt det hun lært under sin uddannelse, dans, arkrobatik og hendes følelser af perfektion og så hendes musikalske talent kommer til hendes fodel på scene. Alle Helene Fischer koncerter i 2012 var et særligt øjeblik.

Helene Fischers koncerter i 2012 var fantaktisk for alle fans: Tre timer, 30 sange og et vidunderlig show fra den sympatiske sangerinde. I mere end 1 år var hun sammen med sit team på “Für einen tag”, de har slæbt og indøvet. Resultatet var en musikalsk oplevelse med effekter, danse forstillinger og en uforglemmelig oplevelse.

Ud over sine egne sange som “Die Hölle morgen früh”, “Ich brauch‘ keine Villa in der Schlossallee” eller “100%” sang Helene Fischer også sange fra andre kunstnere, så som “I will always love you“ af Whitney Houston og også „Golden Eye“ af Tina Turner. De meget forskellige sange satte hende på en prøve, hendes stemme er fantanskisk og hun blev rost af sine fans.

Et par shows blev aflyst på grund af sygdom, men de er lagt ind i hendes 2013 tour.

helene fischer koncert 2012

Kilde: schlagerplanet.de

Det skal du læse