Helene Fischer: Kjole og stil ikon

Hun er en af Tysklands mest succesfulde sangerinde: Helene Fischer styrer ikke kun i toppen af hitlisterne, hun fylder også koncert haller over hele Tyskland. Hendes sceneshow er spektakulær og hendes outfit kan få mange fans til at tabe underkæben. Vi taget et kig på hendes garderobe.

Helene Fischers Mode

Helene Fischer er ikke kun en stor sangerinde og underholder, hun er også en af de bedste klædte kvinder i Tyskland. Men hvad er hendes hemmelighed? Hvorfor ser hendes scene outfit så godt ud? Og frem for alt: Hvad har Helene Fischer på privat?

Helene-Fischer-23

Helene Fischers Scene outfit

Ved optrædener lader Helene Fischer ikke noget ønske stå hen. Hendes scene outfit er lige så spændende som sangerinden selv.

Ved hendes koncert kan det ske, at entertaineren skifter op til ni gange. Hendes optrædener er normalt delt op i musikalske dele, sjælefulde ballader, party kracher og endelig den store finale. Helene Fischer passer sit scene outfit ind i passagerne. Afhængigt af humør kan hun bærer en flower power kostume, en androgyne buksedragt, paillet broderede mini kjoler eller gulv lange rober.

Helene-Fischer-22

Helene Fischers privat mode

Mens hun er prangende på scenen og iført moderigtig tøj, er Hele Fischers foretrukne private outfit, ikke så glamourøs.

Helene Fischer outfits forandre sig, så snart hun har forladt scenen. Privat, og ved presse konferencer foretrækker sangerinden moderigtig tøj. Men det skal også være behageligt. Hun kombinerer gerne et par stramme jeans og en læderjakker og små stilletter.

Selv om hun altid er perfekt stilet på TV eller på scenen, er Helene Fischer mere afslappet privat, og hvorfor ikke? Helene Fsicher kan bære alt og er simpelthen fantastisk også i posede bukser.

Helene-Fischer-21

[box_info]Kilde: www.Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse