Helene Fischer: Kan hun ikke være alene?

Der er mange myter om Helene Fischer, støttet af hendes jernvilje til at beskytte sit privatliv så godt hun kan, og det lykkes hende. I hvert fald indtil nogen i hendes omgangskreds taler til pressen. Ligesom hendes ekskæreste Kamill Banas i 2010, som i et interview med “die aktuelle” afslørede i detaljer, hvordan bruddet skete. Intim indsigt, der vækker mistanke: Kunne Helene Fischer måske ikke være alene? Schlager.de talte med psykolog Sonya Anders om denne dristige afhandling og fik spændende svar!

Helene Fischer er en relationsperson

Lige siden Helene Fischer har været i offentlighedens søgelys, har hun været en engageret kvinde. Fra 2001 til 2007 var hun sammen med sin medstuderende fra Stage & Musical School, Kamill Banas – som hun forlod til fordel for Florian Silbereisen. Banas selv bekræftede dette i et interview med “die aktuelle” i 2010. “Hun var mit livs første store kærlighed,” siger han om de seks lykkelige år. Indtil Florian Silbereisen kom ind i hendes liv. “Efter at hun deltog i ‘Fest der Volksmusik’ i 2006 blev hun med ét slag berømt. Hun var kun på vej. Da jeg besøgte hende, var hun stresset. En dag fortalte hun mig, at hun ikke ville have, at jeg skulle finde ud af det i aviserne, og hun fortalte mig om Florian Silbereisen…”, fortalte Banas dengang.

Helene Fischer i kærlighedsrus

I 2007 fulgte adskillelsen. I 2008 blev Helene og Flori’s forhold endelig officielt. I ti år var de drømmeparret i schlagermusikbranchen – indtil 2018, hvor en anden mand pludselig erobrede hendes hjerte og overhalede Florian Silbereisen. Endnu en gang gled Helene problemfrit ind i det næste forhold, med Thomas Seitel, faderen til hendes datter, der bliver født i slutningen af 2021. Og hvor smuk Helene Fischers kærlighedsrus end er, kan man ikke lade være med at spørge sig selv, om hun ikke kan være alene.

Psykolog analyserer Helene Fischers parforholdsmønstre

Schlager.de har talt med psykolog Sonya Anders, som klassificerer Helene Fischers sag som følger: “Det taler snarere for, at Helene Fischer trods sit formodentlig store udvalg af parforholdstilbud på grund af sin berømthed har evnen til at føre og vedligeholde langvarige forhold. Generelt er der en positiv sammenhæng mellem adskillelse adfærd og et stigende valg af alternativer. I sin rolle som stjerne kommer Helene Fischer i kontakt med mange mennesker, hvilket automatisk øger hendes valg af potentielle partnere.nOg alligevel bevarede hun evnen til at opretholde langvarige relationer. På trods af alt det pres, hun er under, og de mange aftaler og flytninger, som kan gøre et velfungerende parforhold mere vanskeligt end lettere.”

Sonya Anders ser også positive karaktertræk i udviklingen af Helene Fischer, som muterede fra tilfældig studerende til Tysklands største superstjerne:

“Derudover er der de store forandringer, som Helene Fischer har gennemgået siden sin tid som elev på Stage&Musical School til i dag som en stor stjerne med verdensomspændende succeser. Helene Fischer lever i en helt anden verden i dag, end hun gjorde dengang. De fleste mennesker har foretaget langt mindre ekstreme ændringer af denne grad i deres liv, og alligevel har en tredjedel af tyskerne svært ved at opretholde et længerevarende parforhold. Så hvis Helene Fischer har formået at være i varige forhold i 21 år uden afbrydelser, og hvis de varer længe, så kan det ses som en funktionel evne og ressource i lige så høj grad. Helene Fischer synes også at have styrken til, ud over presset og udfordringerne ved at være en berømthed, at vide præcis, hvor den sikre havn i et parforhold ligger for hende, og hvad hun har brug for.”

Man kunne næppe give Helene Fischer en større kompliment …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse