Helene Fischer: Kæmpe genstart ?

Foto: Universal-Music.de / Anelia Janeva

Hvornår kommer Helene Fischer tilbage? Der har ikke været noget tegn på liv fra hende i flere måneder. Pludselig kom en mystisk nedtælling op på hendes hjemmeside. Og det er ikke alt.

På Helene Fischers webstedet kan fans i øjeblikket se en nedtælling. Den udløber om mere end 15 dage. Hvad handler det om? Kærlige tilhængere af Helene ved, at denne nedtælling slutter den 5. august – på Helenes 37-års fødselsdag.

Man kan dog antage, at dette ikke er en fødselsdagsnedtælling. For til alle fans overraskelse er alt indhold på Facebook og Instagram slettet. Helene vil tilsyneladende lave en sensationel genstart. Og det ser ud til, at dette skal fejres med ny musik.

Kommer albummet snart?

Det vides, at Helene Fischers kommende album allerede er færdigt. Der kan være nyheder i denne henseende på denne dato. Vil den endelige udgivelsesdato for albummet blive oplyst? Eller har Helene endda en ny single på hendes fødselsdag?

Ny single hos Florian?

En anden mulighed er også mere end interessant. En god uge efter hendes fødselsdag finder Florian Silbereisens ”Schlagerstrandparty zum Geburtstag” sted den 14. august.

Florians fødselsdag er en dag før Helenes – og vil gerne indhente disse festligheder for hans 40. på ARD. Det er meget muligt, at Helene Fischer vil lykønske sin ekskæreste med en ny single. Det forbliver spændende.

Kilde: Schlager.de

Men det giver stadig ingen mening at slette mange års indhold opslået af hende selv og ikke mindst hendes mange fans på både Facebook og Instagram, det er som om hun vil slette sin fortid – Hvad synes du om det ? (red)

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x