Helene Fischer: “Jeg er så ked af det!”

Foto: ZDF / Michael Zargarinejad.

Det kunne have været så smukt. Men der vil ikke være nogen “smukkere gaver” end i form af Helene Fischer Show på juledag i år! Tusinder af fans vil ikke se rørende med, men vil blive præsenteret for et “best-of-show” til tiårsdagen med de smukkeste øjeblikke fra i de senere år …

Denne nyhed rammer som en bombe! “BILD” har netop rapporteret, at dette års juleshow af Helene Fischer blev annulleret af stationen på grund af coronapandemien.

For de millioner af fans af den succesrige Helene er denne nyhed et chok, da juleprogrammet på den første juledag i årevis er blevet tilpasset hendes show.

Nu er det sikkert: Julen vil også være anderledes i år. Det betyder på klart sprog: Ingen ny-øvet akrobatik specielt til juleforestillingen, ingen duetter med nationale og internationale kunstnere og bestemt ingen live sang! Det er en stor skuffelse, men især for Helene selv!

Helene Fischer: “Jeg er så trist!”

Helene fortalte bladet, at hun var uendeligt trist, fordi hun for første gang ikke optræder live på scenen, og at hun ikke kunne forfølge sin lidenskab – at underholde. Men selvom annulleringen rammer Helene hårdt, finder hun opmuntrende ord.

Oprindeligt var det planen at optage den tiende udgave af “Helene Fischer-Show” foran et live publikum i udstillingshallen Düsseldorf, men de igangværende corona restriktioner tillader det ikke.

Hun fandt det endnu mere spændende at sammensætte en specialudgave, da der aldrig havde eksisteret et i sådan en form før. Ifølge Helene kan der være flere højdepunkter end normalt i et show.

Sangerens tiende show hedder “Meine schönsten Momente”, og sendes naturligvis 1. juledag på ZDF og skal vare i hele tre timer. Nå, det er endnu en nedtur i dette mærkelige Corona-år 2020.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse