Helene Fischer – Jalousi Drama!

Det er fantastiske billeder: Helene Fischer, slank og i topform på en mands arm. Hun svæver tilsyneladende vægtløst gennem luften. Men den stærke fyr ved hendes side denne gang er ikke hendes kæreste Thomas Seitel, som engang bar den atletiske sangerinde på sine hænder under hendes optrædener. Men en af de bedste artister i det canadiske Cirque du Soleil. Et syn, der næppe vil behage Helenes kæreste …

Kun et år efter fødslen af datteren Nala står schlagerdronningen over for den største udfordring i sin karriere, indtil videre. I Montréal øver hun sammen med Guilhem Cauchois, en af verdens bedste artister, på sit nye spektakulære sceneshow.

Hvad ingen ser ved første øjekast: Jalousi er nok også en øvelse! For det er netop her i Canada, at grundlaget for Helenes nuværende familielykke ligger: Thomas Seitel, hendes datters far, startede som luftakrobat præcis samme sted! At skulle se sin elskede opleve sin fantasi flugt med en anden må føles som et stik i hjertet.

Et tilbageblik: I 2017 satsede Thomas alt på én ting og stillede op til audition til det legendariske Cirque du Soleil i Montréal; han ville være en del af det gigantiske show. Men skæbnen havde andre planer: Fordi to artister droppede ud, blev Thomas i sidste ende ikke hyret til cirkus, men til Helenes turné 2017/2018. Og under denne turne blev akrobaten og sangeren forelskede sig i hinanden …

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Helene Fischer (@helenefischer)

Helene Fischer er gladere end nogensinde

I dag er det ikke længere Thomas, der giver Helene sin stærke hånd. Han holder sig i baggrunden, når hun skinner i rampelyset. Det er tilsyneladende ikke noget problem for hende: “Jeg kan faktisk sige, at jeg er lykkeligere end nogensinde,” har hun lige udtalt i et interview. “Mit privatliv, alt er smukt der.” Men gælder det også for Thomas?

Hvordan klarer han det at blive henvist til sidelinjen og hjælpeløst må se på, hvordan hans kæreste kommer så tæt på og stoler blindt på en anden mand på scenen? Det var jo trods alt der, at han og Helene fandt sammen dengang!

“Jalousi er som en gift,” fortæller psykolog Marianne Herbst. “Det er vigtigt, at de to aldrig glemmer, at de er et hold, der trækker i samme retning. Ikke kun som forældre, men også som elskere. Så burde Thomas hurtigt indse, at jalousi er malplaceret.” Og lulle sig ind i den trøstende vished, at Helene endelig helt bevidst og mod alle odds har besluttet sig – og kun for ham.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse