Helene Fischer: Infames Døds rygte!

Rygtefabrikken er endnu en gang i fuld produktion. Helene Fischer er død? Denne nyhed spredes via de sociale netværk i øjeblikket. “Helene Fischer døde i en frygtelig trafikulykke” er meddelelsen. Vi fortæller dig, hvad der ligger bag denne besked – og kan allerede fortælle at det er et ondsindet rygte: Helene lever i bedste stil og har for nylig tilbragt sin ferien med sin nye ven Thomas Seitel.

Men hvordan kommer man op med ideen til at sprede sådan en dårlig rygte? Hvem vil skade hende med sådan en forfærdelig handling? Enhver, der har læst beskedens overskrift i de første linjer i vores artikel, har bemærket, at denne stavning teknisk set ikke er perfekt. Men det er præcis, hvordan artiklen fra “danportal.info” eller “24aktuelles.com” blev distribueret på Facebook.

Det er ikke første gang, at Helene Fischer har været offer for sådanne rygter. Allerede tilbage i december 2011 advarede Helene Fischers Facebook-team: “Hej kære Helene Fischer fans, i vores forum og på andre hjemmesider cirkulerede rygtet om, at Helene Fischer havde en ulykke. På dette tidspunkt ønsker vi at gøre det klart, at dette rygte er usandt! Helene Fischer klarer sig meget godt og ser frem til de kommende tv-datoer. ”

Hvorfor disse falske rygter?

Hvorfor et website spreder sådan et rygte, undgår enhver forståelse.

Den eneste forklaring: Portalen vil gerne have at man klikkere videre til deres website med denne overskrift. Portalen “danportal.info” spredte for en tid siden dødsrygter om Merkel og Schumacher. Disse klik gør at de tjener penge hos de tvivlsomme sider, men på en modbydelig måde!

Kommentar fra redaktøren på Schlager.de og Tyskschlager.dk:

Kære læsere

I løbet af digitaliseringen vokser massen af information på internettet i et hurtigt tempo fra dag til dag. Vores tip: Giv kun din tillid til velrenommerede nyhedsportaler.

Det er vigtigt, at du selv får en ide om en situation og danner derefter din egen mening.På den måde kan vi alle forhindre rygter som Helene Fischer’s påståede død bliver betragtet som ægte.

Pas på dig selv, sæt spørgsmålstegn ved det du læser og vær forsigtig!

Kilde: Schlager.de

 

Det skal du læse