HELENE FISCHER: Igen værtinde ved ECHO – firedobbelt Platin til FARBENSPIEL – Guld til ATEMLOS DURCH DIE NACHT

Berlin den 12. februar: Den 27. marts uddeler Deutsche Phono Akademi, kulturinstituttet Bundesverbandes Musikindustri (BVMI), for 23. gang den tyske musikpris ECHO. Værtinden er Helene Fischer til det stjernespækkede liveshow.

“At Helene Fischer er en fremragende værtinde for ECHO, demonstrede hun tydeligt det forgangne år” siger BVMI leder Dr. Florian Drücke. “Den tyske musikpris ECHO afspejler de aktuelle begivenheder i den populære musik i al dens mangfoldighed. Næppe nogen anden figur i den tyske underholdningsbranche repræsenterer denne mangfoldighed så troværdigt og på tværs af generationer som Helene Fischer. Derfor er vi meget glade for, at Helene Fischer også i år vil være værtinde”.

Thomas Schreiber, koordinator på ARD underholdning: ” Hele holdet, der i næsten et år har forberedt ECHO 2014, er begejstrede, at skønne Helene Fischer også i år vil være vært gennem hele gallaen. Helene Fischer er en tysk entertainerundtagelse, og i år er hun på højdepunktet i sin karriere”.

Helene-Fischer-33
Kilde: Helene-Fischer.de

Helene Fischer er i øjeblikket den mest succesfulde sangerinde og hører til den absolutte kunstnerelite i Tyskland. Med udgivelsen af sit sjette album “Farbenspiel”, som i 18 uger har ligget nummer 3 på albumhitlisten, har hun fået firedobbelt platin for over 800.000 solgte enheder.

Den aktuelle single “Atemlos durch die Nacht” har yderligere fået guld for over 150.000 solgte enheder og befinder sig i øjeblikket på 3. pladsen på den tyske Media Control singlehitliste – den højeste hitlisteplacering en single i Helene Fischers karriere har fået. I Østrig har “Atemlos durch die Nacht” en 1. plads på singlehitlisten. Desuden befandt titlen sig 10 uger på 1. pladsen på den tyske konservativen radiohitliste, som også er en ny rekord.

Den tyske musikpris ECHO 2014 vil blive uddelt i flere kategorier, herunder pris for den mest succesfulde kunstner, mest succesfulde kunstnerinde, mest succesfulde gruppe og livsværk. Talrige nationale og internationale topkunstnere vil optræde den 27 marts kl. 20.15 live.

Kilde: Universal-music.de

Det skal du læse