Helene Fischer i NDR talkshow

Hver anden uge sendes det hæderkronede talkshow “Talk-Runde” på NDR. De sympatiske værter Barbara Schöneberger og Hubertus Meyer-Burckhardt tager os gennem udsendelsen. Den prominente stjernegæst i udsendelse nummer 716 er schlagerstjerne Helene Fischer med band, komiker og  forfatter Jürgen von der Lippe, komiker Bülent Ceylan og stjernekok Frank Rosin. De udvalgte gæster kan se frem til interessante diskussioner og en farverig aften. Talkshowet med Helene Fischer som gæst sendes den 7. februar kl. 22.45.

Næstældste talkshow i Tyskland

Tysklands næstældste talkshow løb første gang henover skærmen i 1979. Siden 2008 har Barbara Schöneberger og Hubertus Meyer-Burckhardt været værter. Helene var gæst for første gang i november 2011, dengang med kort, blondt hår. Her talte hun om sin karriere og svarede på drillende spørgsmål fra vært Hubertus Meyer-Burckhardt.

Vil Helene kun tale?

Fans til den smukke schlagerstjerne kan se frem til en humørfyldt samtale mellem vært og gæst. Den vil sandsynligvis gå på hendes nye album “Farbenspiel” og hendes turné. At Helene Fischer kommer med sit band kan tyde på, at hun muligvis også vil optræde og give en sang fra sit aktuelle album. Ved hendes sidste besøg talte de ikke om hendes ven og schlagerkollega Florian Silbereisen, men han blev dog nævnt i en lille kommentar. På spørgsmålet om, hvem der var den første person, der sagde tillykke med førstepladsen, svarede hun: “Ikke Florian” og grinede. Så det er fortsat åbent, om hun vil fortælle lidt mere om sin kærlighed, eller om det kun vil være om musikken. Hvad de helt sikkert vil tale om er hendes store optrædener, som den blonde schlagerstjerne altid giver.

Helene er de tyske mænds drømmekvinde

For nylig blev hun valgt til den tyske mands drømmekvinde. Det tyder på, at denne superkvinde kan klare alt, og intet kan stoppe hende. Vi er sikker på, at Helene Fischer også i 2014 vil indtage schlagerverdenen med sine sange og sin naturlighed.

Alle Helene Fischers koncerter er udsolgte.

Helene-Fischer-22

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse