Helene Fischer i München: Er det hendes opvarmning til megakoncerten?

Helene Fischer er uden tvivl schlagerens superstjerne, men hun har aldrig givet en koncert som denne før: Helene optræder på lørdag ved Münchens messecenter foran en skare på 150.000 fans. Forventningen er enorm, men et spørgsmål optager i øjeblikket især fansene: Hvem optræder som opvarmning?

Helene Fischer uden opvarmning?!

Området åbner kl. 12.00, for “Tidlig adgang” begynder kl. 14.00. Kl. 16.00 får alle tilskuere adgang. Præcis fire timer senere starter Helene Fischer sin længe ventede XXL-koncert. Mens Andreas Gabalier, der spillede foran 90.000 tilskuere den 6. august, havde tre åbningsakter fra klokken 16.30, var der usikkerhed få dage før Helenes arrangement. Kommer der overhovedet en åbningsakt eller en opvarmning?

Fans spekulerer over åbningsakten

På spørgsmålet til Helene Fischers management var der desværre ingen oplysninger. Der kan ikke siges noget om det, stod der. Så fans må blive ved med at gætte – en Helene Fischer Facebook-fangruppe har i dagevis spekuleret over, hvad der skal ske mellem kl.16 og 20.00. Det er svært at forestille sig, at der ikke kommer noget forprogram før Helene Fischers optræden. Vi overvejede derfor, hvilke navne der ville komme på tale!

Er DET opvarmningen?

Ingen spørgsmål: Den, der skal have æren af ​​at spille foran superstjernen Helene Fischer på lørdag, har en uhyre stor annonceplatform. Det hjalp dengang Ben Zucker, der tog på en stor stadionturné med hende i 2018. Vi så på porteføljen af ​​artist management Uwe Kanthak, hvor Helene er kendt for at være under kontrakt. Vi tror ikke, det er udelukket, at helt nye, endnu ukendte navne får en chance. Popduoen TOCHTER, der for nylig udgav sangen “Willkommen im Club” og dermed var et eksempel for tolerance og mangfoldighed, ville være en mulighed. Det ville være et godt budskab i München! Navnet Linus Bruhn fangede også vores opmærksomhed – en ung kunstner, der også er på kontrakt med Helenes ledelse – og selv skal på en lille turné sidst på året. Også for Tim Peters, der allerede har skabt sig et stort navn og endda skabt en sang til superstjernen, ville være en god kandidat.

Melissa Naschenweng som en stor overraskelse?

Eller er det endda “Die Prinzen”? Det ville være en stor overraskelse og ville forklare hemmeligholdelsen. De er i management af ​​Uwe Kanthak – og Leutgeb præsenterer deres kommende jubilæumsturné. At optræde foran sådan en kulisse ville være DEN perfekte reklame for det – og alle involverede ville have gavn af det. Vi tror heller ikke, at Melissa Naschenweng er udelukket. Hun bliver også Helene Fischers support-akt hos Snowpen Air i Bad Hofgastein og havde også æren i Grindelwald – forhåndssalget af østrigerens album starter også næste fredag. Vi er spændte på at se, om det bliver et eller flere af disse navne – eller om der rent faktisk ikke kommer en åbningsakt. Sikkert er, at Helene Fischers megakoncert bliver optaget.

Kilde: Schlager.de

Du kan hente en meget detaljeret information om koncerten og området og meget mere. Hent her: Helene Fischer Konzertinformationsbroschüre

RELATEREDE ARTIKLER