Helene Fischer i den nye Til Schweiger-“Tatort“

Rygterne bekræftes: Nu fejrer Helene Fischer “Tatort”-debut! Hun er “Tatorts” nye ansigt: Helene Fischer får en rolle ved siden af Til Schweiger!

Allerede i sommers gik spekulationerne om et samarbejde. Ifølge oplysninger fra NDR starter filmningen af Helene Fischer til november. “Efter prøveoptagelserne i det forgangne år er vi sikre: Hun vil i rollen som Leyla overraske alle seere og kritikere,” siger Thomas Schreiber, program manager for fiktion og underholdning på NDR. Præcise informationer om selve rollen, som sangerinden skal spille, er der endnu ikke. om fem dage vil Helene Fischer stå ved siden af Til Schweiger og hans kollega Fahri Yardim.

Kilde: Universal-Music.de
Kilde: Universal-Music.de

Udsendes i efterår 2015

Til Schweiger har stået foran kameraet i to episoder af “Tatort”, i alt fire episoder vil der være en sammenhængende historie. “Tatort” med Helene Fischer vil blive vist på NDR i efteråret 2015. Mens den blonde sangerinde først vil deltage fra november, vil Til Schweiger og kollegerne allerede fra midten af september optage Hamburger “Tatort”.

Skuespillerdebut i “Traumschiff”

Dog er det ikke første gang foran et kamera for Helene Fischer: “Tatort”-erfaring har hun dog ikke, men hun har skuespillererfaring. I begyndelsen af 2013 spillede hun rejseleder Franziska Stein i “Traumschiff”. Sammen med ZDF-crewet faldt hun uvant ind i rollen, fordi rejselederen manglede koordinationsevne og distraktion, så usædvanligt Helene Fischer. Helene Fischers perfektion og image plejer at skinne igennem.

Det bliver spændende at se hendes rolle i “Tatort”.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse