Helene Fischer: Hendes store drøm er brast

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Hun havde lavet det så smukt for sine fans og lavet det, hun var så glad for: Efter mere end et års pause, ville hun se sit publikum igen den 4. april på en stor comeback-koncert i Bad Hofgastein, Østrig.

Foran 35.000 entusiastiske tilskuere skulle hun endelig synge sine største hits igen efter så lang tid og inspirere publikum med betagende danseforestillinger.

Men nu er denne store drøm væk: Koncerten blev aflyst, alle forberedelser blev stoppet. Årsagen: selvfølgelig Corona … For at beskytte befolkningen har de østrigske myndigheder forbudt alle friluftsbegivenheder med over 500 deltagere.Der er ingen undtagelse for sangeren.

“Helene Fischer og vi beklager dybt annulleringen. Imidlertid er sundheden hos alle involverede her vigtigst” sagde koncertarrangør Klaus Leutgeb.

Alle, der kender Helene Fischer, ved, hvor grundigt hun havde forberedt sig til denne forestilling. Hun er en enestående kunstner, der forbereder sine optrædener i mindste detalje til perfektion og overlader intet til tilfældighederne.

Og nu aflysningen! De udmattende uger med intensiv forberedelse med repetitioner med orkestre, dansere, baggrundssangere, lydteknikere og belysningsteknikere er nu spildt.

Hvilken enorm skuffelse for Helenes team, hendes fans – og også hende selv! Der vil være en alternativ dato for comeback-koncerten. Men hvornår den kan finde sted, er ikke afgjort endnu. Den største drøm – det brast.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse