Helene Fischer: Hendes katastrofeår slutter med en gave

Foto: ZDF / Michael Zargarinejad.

Helene Fischer beskriver ganske korrekt året 2020 som et “katastrofeår”. Men for Helene ender det med en gave! Ved donationsgallaen “Ein Herz für Kinder” kan Helene endelig dukke op igen efter flere måneder. I et interview med “BILD” afslører hun, hvor vigtigt dette er for hende.

Helene Fischer vil glæde velgørenhedsgallaen “Ein Herz für Kinder” med to sange, en af ​​dem endda med superstjernen Andrea Bocelli. For Helene er det et absolut højdepunkt i slutningen af ​​”katastrofeåret”:

“Det faktum, at jeg kan synge sammen med Andrea igen på scenen, er i øjeblikket en god gave for mig,” indrømmer hun til “BILD”. Bliver der også lidt spænding? Når alt kommer til alt er det Helenes første vokaloptræden efter måneder.

Helene Fischer: “Deprimerende og ensom”

Corona-perioden generede hende også, som hun fortsætter med at indrømme i interviewet:

“Denne tid uden optrædener, uden publikum, er meget deprimerende, ensomt og føles ikke naturlig. For mig som kunstner er det ikke kun et job. Du sætter hele dit hjerte og din sjæl i det. Dette er min lidenskab. Hvis det forsvinder, vil der være et stort hul i mit kunstneriske liv. ”

Helene Fischer: “Børn er vores fremtid”

Helene er glad for, at der nu vil være et “Herz für Kinder” ved donationsgallaen, fordi “Børn er vores fremtid, vores håb, og på samme tid er de så sårbare og afhængige af os. De har brug for os og fortjener vores respekt og beskyttelse.” Hvor har hun ret …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse