Helene Fischer har fået en mandlig dobbeltgænger

Helene Fischer har et utal af fans, og mange af disse ville gøre alt for at efterligne hende. Indtil for nylig har det udelukkende været kvinder, der har haft dette ønske. Men sådan er det ikke længere!

Den 25-årige Kevin Harnisch fra Leipzig  er den første mand, der forsøger sig som Helene Fischers dobbeltgænger.

Kilde:
Kilde: Kevin Harnisch – Facebook

Kevin Harnisch tager sin rolle meget alvorligt og har ofret mange penge på at komme til at se ud som Helene Fischer. Alene hans blonde paryk har kostet ham  over 2000 Euro.

Kevin Harnisch forsøger dog ikke at efterligne Helene Fischers fantastiske sangstemme. Han fortæller, at han udelukkende optræder til playback. Kevin Hardisch omtaler sit idol som guddommelig, og hvem ved – måske vil han en dag i fremtiden få mulighed for at optræde sammen med hende.

Fantastisk år for Helene Fischer.

2013 blev et fantastisk år for den 28-årige Helene Fischer. Ingen anden tysk stjerne har kunnet notere så stor succes. Det fantastiske år blev afsluttet med et stort “Helene Fischer Show”, som lænkende millioner af seere til fjernsynet.

Helene Fischer er ydmyg over for sine mange trofaste fans, og på Facebook retter hun i forbindelse med årsskiftet en stor tak til dem alle.

[box_info]Kilde: Promipool.de[/box_info]

RELATEREDE ARTIKLER