Helene Fischer: Grimt slag fra en komiker

Av! Denne lussing burde gøre ondt på Helene Fischer … Okan Seese, en døv komiker der ikke kan høre Helene Fischer. Og det er han endda glad for. Helene Fischer elskes af millioner af fans.

Men som sagt er der én person der ikke elsker hende, men skyder mod hende! Under komikeren Thomas Herrmanns sidste optræden som vært for “Quatsch Comedy Club” (“Sky”, han går bag kulisserne efter 30 år) havde Okan Seese sit store øjeblik. Komikeren, der beskriver sig selv som den “eneste døve komiker”, der “også optræder for de hørehæmmede”, får sine vittigheder oversat til publikum af sin partner Archie Clapp. Okan Seese er ret selvudslettende med hensyn til sin døvhed. Et eksempel: “Jeg har aldrig hørt negativ kritik af mine udsendelser …”.

Helene Fischer kan tage sådan et lavt slag

Seese tager dog ikke kun sig selv med på en tur. I retning af Helene Fischer, sagde han med en hovedrysten: “Jeg er stolt af at være døv. Jeg har endda en liste over årsagerne og på førstepladsen ligger Helene Fischer. Jeg forstår ikke, hvad du har med hende at gøre. Der er fordele ved at være døv.”

Helene Fischer er den mest kommercielt succesfulde sangerinde i Tyskland med over 16 millioner solgte plader. Hun er en af verdens bedst tjente musikere. Hun kan sagtens finde sig i sådan en lussing. Også selv om det gør ondt.

Kilde: Schlager.de

(Det er da ik noget som Helene kan tage seriøst, hvad mener du? – red)

Det skal du læse