Helene Fischer – grimme slag under bæltestedet: DISSE kendisser kan ikke lide hende

Det er ikke jun Florian Silbereisen der står for skud i dag. Helene Fischer betragtes som sympatisk, hun har succes og ser godt ud. Det bringer misundelige mennesker og kritikere på banen. Nogle berømtheder har også dårlige ting at sige om Helene.

Christian Anders: “Hun kan ikke synge”

Christian Anders har skabt overskrifter med sine ondskabsfulde angreb på Helene Fischer. Han havde engang stor succes med hits som “Es fährt ein Zug nach Nirgendwo” og “Geh nicht vorbei”, men de dage er for længst forbi. Christian skaber i øjeblikket overskrifter med kritiske ord om Helene Fischer! “Hun kan ikke synge. Hendes sanglærer har gjort hendes stemme alt for snøvlet, alt for musicalagtig. Hvis hun kom til mig, ville jeg vise hende, hvordan man synger,” spottede østrigeren i et interview med magasinet “Freizeit Blitz”.

Max Schautzer: “Jeg vil ikke dømme mine kolleger, men …”

Apropos Østrig: Denne stjerne også fra Østrig er tydeligvis heller ikke en stor fan af Helene Fischer. Max Schautzer, tidligere vært på “Immer wieder sonntags”, er generelt ikke glad for de nuværende schlagerstjerner. I et interview med “BILD” siger den 81-årige om Helene Fischer, Florian Silbereisen og co: “Jeg vil ikke dømme mine kolleger, men der er en verden til forskel på fortidens og nutidens showstjerner. Det kunstneriske niveau var simpelthen højere før i tiden end hos playback-stjernerne i dag.” Helene og Florian “leverer helt sikkert det bedste, men alt inden for deres formåen”, siger Max Schautzer, som mistede sin kone Gundel i slutningen af 2021.

Mode til Reeperbahn?

Denne kritik blev endda mødt med stærk modvind fra hendes manager: ZDF-værten Maja Weber kritiserede Helene Fischer for hendes afslørende sceneoutfits. Journalisten spurgte sig selv på Twitter: “Finder en ‘superstjerne’ som Helene Fischer, der virkelig ikke behøver at bekymre sig om fanloyalitet, ikke noget andet visuelt sprog for de mange kvinder på scenen end Reeperbahns latex-læder-mesh-mode? Eller var det red light district i Amsterdam, der var inspirationen?” Et tweet, der ikke faldt i god jord hos ZDF: Tv-stationen tog afstand fra Webers udtalelser.

Jan Böhmermann kaldte Helene Fischer en “syngende Sagrotan-flaske”

Jan Böhmermann, som også arbejder for ZDF, har allerede hånet Helene Fischer offentligt flere gange tidligere. Engang kaldte han hende en “syngende Sagrotan-flaske” i et interview med “Zeit Magazin”. I et interview med magasinet “DB Mobil” spottede satirikeren: “Vi er Bachs og Beethovens land. Vi kan ikke fortælle verden, at Helene Fischer er tysk musik. Vi ville ødelægge en masse ting internationalt.” Jan Böhmermann vakte også for nylig opsigt med sin kritik af Michael Jürgens, manager for Florian Silbereisen.

Carolin Kebekus: “Hult lort”

Andre komikere kan også godt lide at tale grimt om Helene Fischer – for eksempel Carolin Kebekus. I et interview med “Welt am Sonntag” sagde den indfødte Kölner: “Jeg så Helene Fischers show. Jeg har respekt for det, hun laver. Men det er stadig noget hult lort.” Men det er ikke alt. I sit show “Best of Pussy Terror TV” jokede hun også med Helene Fischers parfume. Den er “til næsen, som hendes musik er til ørerne. (…) I Guantanamo siger de allerede: waterboarding okay, men ikke Helene Fischer-parfume, tak.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse