Helene Fischer gør fans “Atemlos”

Omkring 15.000 mennesker var i går samlet i havnen i Hamburg for døbning af “Mein Schiff 3”. De ventede spændt på gæstestjernen om aftenen: Det var Helene Fischer og hun overtog døbningen af en af havets nye giganter fra TUI Cruises, og hun fløj under en enorm ballon i havnen.

Sikret og kun med et reb ramte den 29-årige, nærmede hun sig med ballonen jorden flere gange, men fik døbt skibet med ordene “Jeg døber dig navnet ‘Mein Schiff 3’ og ønsker du har nok vand under kølen for altid” og så slår hun en flaske champagne mod skroget af skibet.

Kilde: Tuicruises.com
Kilde: Tuicruises.com

Helene gør fans åndeløse (Atmelos) med en gratis koncert

Før den officielle dåbsceremoni, gav Helene en gratis koncert i Hamborgs havn, og sang blandt andet hendes hit “Atemlos durch die Nacht.” Blandt tilskuerene var det ikke kun fans af sangeren og indbudte gæster, der var også prominente gæster som Reiner Calmund, Hardy Krüger Jr., Olivia Jones og Albert Darboven.

Om aftenen sluttede Helene Fischer på St. Pauli fiskemarked. På “Mein Schiff 3” fejrede gæsterne, den store barnedåb. I dag, vil Cruise giganten bryde velkommen til 2.500 passagerer på jomfrurejsen til Mallorca.

Kilde: Schlagerplanet.de

 

Det skal du læse